Cerințe de sistem minime pentru Senua’s Saga: Hellblade II

Autor: Cosmin Aionita | 01.05.2024
Cerințe de sistem minime pentru Senua’s Saga: Hellblade II
Foto: Xbox Game Studios

Prin intermediul paginii oficiale de Steam a jocului, Microsoft și studioul Ninja Theory au dezvăluit lista de cerințe de sistem minime pentru jocul Senua’s Saga: Hellblade II, care urmează să fie lansat pe 21 mai 2024.

Având în vedere că Senua’s Saga: Hellblade II promite sa fie unul dintre cele mai arătoase și avansate jocuri bazate pe Unreal Engine 5, dar și că producătorii au confirmat că versiunile de console vor rula numai la 30 de cadre pe secundă (inclusiv pe Xbox Series X), aceste cerințe de sistem minime vor fi suficiente, probabil, pentru un framerate de 30fps, cu detalii scăzute:

  • OS: Windows 11
  • Procesor: Intel Core i5-8400 sau AMD Ryzen 5 2600
  • Memorie RAM: 16 GB
  • Video: NVIDIA GeForce GTX 1070 sau AMD Radeon RX 5700 sau Intel Arc A580
  • Stocare: 70 GB disponibili pe SSD

Senua’s Saga păstrează formula primului joc, cu puzzle-uri si o lume de joc direct afectate de starea mintală deteriorată a protagonistei. De asemenea, cei de la Ninja Theory își doresc să mențină în continuare o durată de joc mai scurtă decât în titlurile AAA tradiționale, povestea și prezentarea audio-vizuală de top fiind prioritare. Jocul își propune să exploreze și mai mult miturile mitologiei nordice, sistemul de lupta fiind îmbunătățit acum pentru a fi mai dinamic, dar și mai realist decât cel din primul joc al seriei.

Senua’s Saga: Hellblade II va fi lansat pe 21 mai 2024, în versiuni pentru Xbox Series X|S și PC (inclusiv Steam). Jocul va fi inclus în abonamentele Xbox Game Pass și PC Game Pass, urmând să fie disponibil și separat, exclusiv în format digital, la un preț echivalent cu 49,99€.

Sursa: Steam

Urmărește Go4Games.ro pe Google News