Cum arată Horizon: Zero Dawn pe PC

Autor: Cosmin Aionita | 06.08.2020
Cum arată Horizon: Zero Dawn pe PC

După o lungă perioadă de așteptare, asistăm la un moment ce poate fi considerat istoric: Sony Interactive Entertainment a lansat pentru PC unul dintre cele mai apreciate foste titluri exclusive pentru PlayStation 4. Este vorba despre Horizon: Zero Dawn, action RPG-ul open world dezvoltat de studioul Guerrilla Games. Cum arată însă Horizon: Zero Dawn pe PC?

Pentru a răspunde acestei întrebări am compilat pentru voi câteva clipuri de gameplay din Horizon: Zero Dawn care demonstrează cum arată jocul pe PC, cu un framerate de 60 de cadre pe secundă, în diferite rezoluții, pornind de la clasicul 1080p (1920×1080), trecând prin 1440p (2560×1440) și 4K (3840×2160) și ajungând până la aspectul ultrawide.

În total, în clipurile din cadrul acestui articol, ar trebui să regăsiți aproximativ o oră și jumătate de gameplay din ediția pentru PC a lui Horizon: Zero Dawn (atenție la spoilere!). De asemenea, în galeria atașată puteți admira și câteva capturi de ecran din joc, puse la dispoziție de către Sony.

Publicat pe PC în ediție completă

Ediția pentru PC a jocului este Horizon Zero Dawn Complete Edition, ce include expasionul The Frozen Wilds, alături de item-urile in-game Carja Storm Ranger Outfit, Carja Mighty Bow, Carja Trader Pack, Banuk Trailblazer Outfit, Banuk Culling Bow, Banuk Traveller Pack și Nora Keeper Pack.

De asemenea, după cum puteți observa și din gameplay-ul atașat, Horizon: Zero Dawn pentru PC oferă îmbunătățiri vizuale și optimizări speciale pentru această platformă, cum ar fi reflexii mai arătoase, vegetație dinamică, multiple opțiuni grafice, suport pentru monitoarele ultra-wide, framerate deblocat, personalizarea schemei de control, dar și un instrument de benchmarking, numai bun pentru a vă testa sistemele.

Dacă vă întrebați despre configurația de PC necesară pentru a rula Horizon: Zero Dawn corespunzător, aici găsiți cerințele de sistem oficiale ale jocului, listate chiar de către Sony Interactive Entertainment.

Horizon Zero Dawn Complete Edition va fi lansat pentru PC mâine, 7 august 2020, în format digital, prin intermediul platformelor Steam și Epic Games Store, la un preț echivalent cu 49,99€. Jocul este deja disponibil pe consolele PlayStation 4.

Sursa: IGN, Kotaku, Gamersyde, Giant Bomb

Urmărește Go4Games.ro pe Google News