Dată de lansare confirmată pentru The Lord of the Rings: Gollum. Când îl vom putea juca

Autor: Cosmin Aionita | 27.03.2023
Dată de lansare confirmată pentru The Lord of the Rings: Gollum. Când îl vom putea juca
Foto: Nacon

Publisher-ul Nacon și studioul Daedalic Entertainment au difuzat un „Gameplay Showcase” pentru The Lord of the Rings: Gollum, dezvăluindu și data de lansare a jocului cu această ocazie: 25 mai 2023. Pe lângă confirmarea datei de lansare, în clipul de mai jos puteți urmări aproximativ 20 de minute de gameplay nou din acest joc, precum și răspunsurile venite la unele dintre întrebările adresate de fani.

Jocul își propune să rămână fidel operelor lui J.R.R. Tolkien, dar va prezenta viziunea proprie a celor de la Daedalic Entertainment asupra acestui univers fantastic și asupra personajului central Gollum. Studioul german s-a concentrat pe crearea unui fir narativ cat mai autentic, menit să umple anumite goluri din scrierile lui Tolkien și să spună povestea unuia dintre cele mai iubite personaje din universul fantastic al acestuia.

Gollum este realizat cu ajutorul Unreal Engine, iar versiunea pentru PC va beneficia de reflexii și umbre redate cu ajutorul tehnicilor de Ray Tracing, precum și de suport pentru NVIDIA DLSS. De altfel, această ediție va putea fi rulată și din cloud, prin intermediul serviciului GeForce Now.

The Lord of the Rings: Gollum va fi lansat pe 25 mai 2023, în versiuni pentru consolele PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One și pentru PC (prin Steam și Epic Games Store). O ediție pentru Nintendo Switch va fi disponibilă la o dată ulterioară.

Sursa: Nacon

Urmărește Go4Games.ro pe Google News