Facilități pentru producători pentru a-și aduce jocurile în cloud. Ce titluri noi au fost adăugate pe GeForce Now

Autor: Cosmin Aionita | 24.03.2023
Facilități pentru producători pentru a-și aduce jocurile în cloud. Ce titluri noi au fost adăugate pe GeForce Now
Foto: NVIDIA

Cu Game Developers Conference 2023 în derulare săptămâna aceasta, NVIDIA își propune să lucreze cu publisherii pentru a aduce cu ușurință jocuri pe serviciul de cloud gaming GeForce Now. Astfel, dezvoltatorii de jocuri au acces la o serie de unelte GeForce Now care le permit să aducă cu ușurință jocurile în cloud. Nu necesită muncă de portare pentru dezvoltatori și permite publisherilor să faciliteze oferirea unor funcții precum sincronizarea contului cu librăria de jocuri, precum și să livreze experiențe unice și interactive bazate pe cloud.

CD Projekt RED este unul dintre acești dezvoltatori care beneficiază de noile resurse GeForce Now și va aduce un nou update pentru Cyberpunk 2077 pe 11 aprilie. Acesta va include și un preview tehnologic pentru modul Ray Tracing: Overdrive, de care abonații Ultimate să se poată  bucura pe mai multe dispozitive.

De asemenea, va fi oferită și o nouă recompense gratuită pentru abonații Premium, începând de săptămâna viitoare: utilizatorii vor avea timp până pe 6 mai să intre în posesia noului costum Captain Marvel Medieval Marvel cu care să lupte împotriva inamicilor în Marvel’s Midnight Suns.

GeForce Now
Foto: NVIDIA

Nu în ultimul rând, noi jocuri sunt disponibile, din această săptămână, în cloud:

  • Tchia (Epic Games Store)
  • Chess Ultra (gratuit pe Epic Games Store până pe 30 martie)
  • Amberial Dreams (Steam)
  • Symphony of War: The Nephilim Saga (Steam)
  • No One Survived (Steam)
GeForce Now
Foto: NVIDIA

Sursa: NVIDIA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News