Days Gone – optimizări speciale pentru PC. Când va fi lansat jocul

Autor: Cosmin Aionita | 15.04.2021
Days Gone – optimizări speciale pentru PC. Când va fi lansat jocul
Foto: Sony Interactive Entertainment

Sony Interactive Entertainment a dezvăluit când va fi lansat jocul Days Gone pe PC: doritorii îl vor putea încerca începând cu 18 mai 2021, titlul celor de la Bend Studio urmând să fie disponibil atât prin intermediul Steam, cât și pe Epic Games Store. Cu această ocazie, am primit și un trailer pentru ediția de PC a jocului, fiind confirmate astfel câteva dintre caracteristicile sale speciale.

Printre optimizările pe care Days Gone le va primi pe PC se numără suportul pentru monitoare ultra-wide cu aspect ratio 21:9, framerate deblocat și îmbunătățiri grafice (nivel crescut al detaliilor, ajustarea FOV-ului, redarea vegetației etc.).

Versiunea pentru PC va putea fi jucată atât cu ajutorul unui controller, cât și grație schemei de control concepute pentru mouse și tastatură, iar jocul va încorpora și un Photo Mode. De asemenea, versiunea pentru PC a jocului Days Gone va include modurile New Game Plus, Survival și Challenge, precum și skin-uri suplimentare pentru motocicleta eroului principal.

Cerințele de sistem pentru ediția de PC a jocului Days Gone pot fi consultate aici.

Open world pe motocicletă

Acțiunea din Days Gone are loc la doi ani de la o pandemie globală care a ucis majoritatea populației, transformând milioane de supraviețuitori în ceea ce producătorii numesc Freakers, creaturi fără gândire proprie, care se deplasează, acționează și se hrănesc în grupuri mari. Protagonistul Deacon St. John, membru al găștii de motocicliști Mongrels, este un vânător de recompense care preferă să-și asume numeroase riscuri în detrimentul vieții relativ liniștite oferite de taberele în care trăiesc ultimii oameni neafectați de boală.

Când va fi lansat, pe 18 mai 2021, Days Gone pentru PC va disponibil atât pe Steam, cât și prin Epic Games Store. Precomenzile prin intermediul celor două platforme sunt disponibile la prețurile de 49,99€, respectiv 192,99 lei. Jocul este deja disponibil pentru consolele PlayStation 4.

Days Gone PC
Foto: Sony Interactive Enterainment

Sursa: PlayStation Blog

Urmărește Go4Games.ro pe Google News