Death Stranding, joc gratuit oferit de Epic Games Store

Autor: Cosmin Aionita | 19.05.2023
Death Stranding, joc gratuit oferit de Epic Games Store
Foto: Kojima Productions

Epic Games Store continuă să ofere jocuri gratuite pentru PC. De această dată, până pe 25 mai 2023, puteți revendica încă un joc gratuit: Death Stranding. Odată revendicat, acest titlu va putea fi descărcat și jucat oricând doriți prin intermediul clientului Epic Games Launcher.

În Death Stranding, jucătorii intră în pielea lui Sam Porter Bridges și “traversează o națiune răvășită în încercarea de a reuni o societate dezbinată și de a salva umanitatea de la dispariție”. Cu alte cuvinte, jocul propune experiența de a fi curier într-un viitor întunecat, imaginat chiar de către celebrul Hideo Kojima.

Distribuția este formată din actori cunoscuți, precum Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Guillermo del Toro, Léa Seydoux, Lindsay Wagner, Margaret Qualley, Nicolas Winding Refn, Tommie Earl Jenkins și Troy Baker.

Death Stranding a fost realizat cu ajutorul motorului grafic Decima, folosit și pentru jocuri precum Horizon: Zero Dawn sau Killzone Shadow Fall, pe care Kojima Productions l-a „împrumutat” de la Guerrilla Games, studio subsidiar al celor de la Sony.

Death Stranding poate fi descărcat gratuit prin intermediul Epic Games Store, până la data de 25 mai 2023, accesând acest link https://store.epicgames.com/en-US/p/death-stranding și apăsând butonul marcat “Get”.

Încă un joc-surpriză va fi oferit gratuit săptămâna viitoare

Săptămâna viitoare, cei de la Epic Games se pregătesc să ofere în mod gratuit încă un joc-surpriză, ce va fi dezvăluit pe 25 mai.

Până atunci însă, puteți revendica gratuit Death Stranding, de pe Epic Games Store.

Sursa: Epic Games Store

Urmărește Go4Games.ro pe Google News