Ghost of Tsushima a fost finalizat. Când va fi lansat titlul exclusiv pentru PS4

Autor: Cosmin Aionita | 23.06.2020
Ghost of Tsushima a fost finalizat. Când va fi lansat titlul exclusiv pentru PS4

Sony Interactive Entertainment și studioul Sucker Punch au anunțat, prin intermediul contului de Twitter oficial al jocului, că Ghost of Tsushima a fost finalizat. Cu procesul de producție dus la bun sfârșit, noul titlu al celor de la Sucker Punch a atins stadiul Gold, fiind pregătit pentru a fi trimis către fabrici pentru a fi multiplicat și apoi lansat la timp, pe 17 iulie 2020.

Ghost of Tsushima este un titlu open world a cărui acțiune urmează să se desfășoare în Japonia feudală a anului 1274, atunci când armata mongolă a atacat insula Tsushima. Astfel, jucătorii vor avea ocazia de a intra în pielea lui Jin Sakai, unui samurai ce va lupta împotriva invadatorilor mongoli.

Ghost of Tsushima a beneficiat de propriul State of Play

De altfel, deși aflat în umbra mult mai mediatizatului The Last of Us Part II, Ghost of Tsushima a beneficiat de un episod dedicat al show-ului State of Play. În cadrul acestuia, am putut urmări o demonstrație extinsă de gameplay din creația celor de la Sucker Punch, de aproximativ 18 minute, ce a inclus atât detalii despre explorare, despre orientare în lumea de joc, cât și despre diferitele modalități de a aborda luptele, fie în confruntări realiste directe, fie în mod stealth etc.

Mai mult, Ghost of Tsushima va include un Photo Mode avansat, ce va permite, pe lângă captuarea de imagini din joc, și înregistrarea de scurte clipuri video, de multiple opțiuni de personalizare a eroului principal, precum și de un filtru vizual “Samurai Cinema”, ce va încerca să reproducă aspectul unui film clasic cu samurai. Nu în ultimul rând, jucătorii vor putea alege dintre dialogurile redate în limba engleză și cele mult mai autentice, vorbite în limba japoneză.

Ghost of Tsushima a fost finalizat și va fi lansat pe 17 iulie 2020, în exclusivitate pentru consolele PlayStation 4.

Sursa: Ghost of Tsushima Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News