Ghost of Tsushima Director’s Cut – trailer și imagini din expansion-ul Iki Island

Autor: Cosmin Aionita | 22.07.2021
Ghost of Tsushima Director’s Cut – trailer și imagini din expansion-ul Iki Island
Foto: Sony Interactive Entertainment

Sony Interactive Entertainment, împreună cu studioul Sucker Punch Productions, au publicat un nou trailer pentru Ghost of Tsushima Director’s Cut, prezentând astfel primele secvențe din Iki Island, expansion-ul ce continuă povestea din ediția originală a jocului.

O nouă amenințare pe Iki Island

Astfel, povestea samuraiului decăzut Jin Sakai va continua atunci când descoperă că un trib misterios de mongoli a pus stăpânire pe insula Iki. Aceștia sunt conduși de o femeie șaman, numită Ankhsar Khatun, cunoscută pentru supușii săi drept “the Eagle” (Vulturul). Fiind și conducătoare de trib, dar și șaman, Ankhsar se dovedește a fi o veritabilă cuceritoare, dar și un ghid spiritual pentru tribul său. Conform producătorilor, pericolul pe care această nouă amenințare îl prezintă pentru Jin și aliații săi este complet diferit de ceea ce protagonistul a avut de înfruntat în trecut.

Singura șansă de a lupta împotriva tribului condus de Ankhsar Khatun este ca Jin Sakai să revină pe insula Iki, acolo unde a mai fost și în trecut. Astfel, pe lângă confruntarea cu un nou inamic, eroul va avea de înfruntat și temeri mai vechi, ce vor dezgropa traume din trecutul întunecat al clanului Sakai. Noul expansion Iki Island va spune o nouă poveste și va include tipuri noi de inamici, mini-games și alte activități suplimentare.

Pe lângă noul expansion Iki Island, ediția Director’s Cut include jocul complet Ghost of Tsushima, modul co-op online Legends, un mini art book digital realizat în colaborare cu Dark Horse, comentariile regizorului despre lumea Ghost of Tsushima, dar și item-uri digitale: un punct Technique pe care îl veți putea atribui unei abilități, Charm of Hachiman’s Favour, precum și setul de skin-uri Hero of Tsushima (Golden Mask, Sword Kit, Horse, Saddle).

Ghost of Tsushima Direct’s Cut va disponibil, din 20 august 2021, pentru PlayStation 5 și PlayStation 4. Posesorii de PS5 se vor putea bucura și de feedback-ul haptic al controlerului DualSense, de lip sync pentru limba japoneză, dar și de încărcare aproape instantanee, opțiuni de rezoluție 4K dinamică, 60 de cadre pe secundă, sunet 3D și multe altele.

Ghost of Tsushima Iki
Foto: Sony Interactive Entertainment

Sursa: PlayStation Blog

Urmărește Go4Games.ro pe Google News