Când se lansează Ghostwire: Tokyo, jocul în care capitala Japoniei este invadată de spirite malefice

Autor: Cosmin Aionita | 07.02.2022
Când se lansează Ghostwire: Tokyo, jocul în care capitala Japoniei este invadată de spirite malefice
Foto: Bethesda

După o absență prelungită din luminile reflectoarelor, Bethesda și studioul Tango Gameworks au revenit în forță, dezvăluind data de lansare pentru Ghostwire: Tokyo, precum și o demonstrație extinsă de gameplay din acest joc. Astfel, jocul va fi disponibil începând cu 25 martie 2022, în versiuni pentru PlayStation 5 și PC.

Ghostwire: Tokyo este un titlu action/adventure în care jucătorii vor fi nevoiți să stăpânească misterioasa tehnică Ethereal Weaving pentru a învinge amenințarea venită dinspre Hannya și adepții acestuia, numiți The Visitors, care au invadat Tokyo. Astfel, vom avea ocazia de a vizita capitala Japoniei și de o percepe dintr-o cu totul altă perspectivă, care va scoate la iveală o atmosferă apăsătoare și multe dintre fețele sale nevăzute.

Din Ghostwire: Tokyo nu vor lipsi influențele folclorului local, din tot felul de legende sau povestiri japoneze. Personaje din aceste legende își vor face apariția în joc, servind drept surse de inspirație pentru unele dintre creaturile pe care le vom întâlni. Nu vor lipsi nici structurile ultra moderne ale metropolei nipone, monumentele emblematice și secretele acestora.

Pe lângă firul principal al poveștii, jucătorii vor putea explora pentru a găsi personaje ce au nevoie de ajutor, spirite ce trebuie salvate, dar și aliați capabili să ofere recompense generoase în schimbul unor obiecte foarte rare. Producătorii promit astfel că povestirile opționale din Ghostwire vor fi diferite de ceea ce întâlnim de obicei din astfel de jocuri.

Precomenzile pentru Ghostwire: Tokyo sunt de asemenea disponibile, prin intermediul PlayStation Store, pentru edițiile de PS5, și Steam, pentru PC. Versiunea Standard pentru PS5 costă 339,90 lei (305,91 lei pentru abonații PS Plus), în timp ce ediția Deluxe (ce include Streetwear Outfit Pack, costmului Shinobi, arma Kunai, precum și acces prioritar la joc, cu trei zile mai devreme, începând cu 22 martie) poate fi obținută în schimbul a 424,90 lei (sau 382,41 lei, pentru abonații PS Plus).

Pe PC, precomanda pentru versiunea Standard costă echivalentul a 59,99€, în timp ce ediția Deluxe este disponibilă în schimbul a 79,99€. Cei care aleg să plaseze o precomandă vor primi costumul Hannya drept bonus.

Ghostwire: Tokyo va fi lansat pe 25 martie 2022, în versiuni pentru PlayStation 5 și PC. Acesta va fi probabil și ultimul joc lansat de Bethesda doar pentru PS5, contractul său de exclusivitate fiind încheiat înainte ca publisher-ul să fie preluat de către Microsoft.

Sursa: Bethesda

Urmărește Go4Games.ro pe Google News