Ghostwire: Tokyo – Prelude, prologul poveștii din Ghostwire: Tokyo, disponibil gratuit pe PS4 și PS5

Autor: Cosmin Aionita | 02.03.2022
Ghostwire: Tokyo – Prelude, prologul poveștii din Ghostwire: Tokyo, disponibil gratuit pe PS4 și PS5

Bethesda și studioul Tango Gameworks au anunțat lansarea cărții interactive de benzi desenate Ghostwire: Tokyo – Prelude, disponibilă acum în mod gratuit pentru PlayStation 5 și PlayStation 4. Concepută drept un prolog al poveștii din Ghostwire: Tokyo, această experiență va fi lansată și pe PC, prin Steam și Epic Games Store, începând cu 8 martie 2022.

Prin Ghostwire: Tokyo – Prelude, jucătorii au ocazia să facă cunoștință cu misteriosul KK și echipa sa de detectivi supranaturali pentru a cerceta o dispariție neobișnuită. Pe parcursul acestei anchete, aceștia vor descoperi ceva și mai sinistru. Jucătorii pot alege dintre diferite acțiuni pentru KK și asociații săi, în încercarea de a descoperi toate fețele acestui prequel pentru povestea din Ghostwire: Tokyo.

Ghostwire: Tokyo este un titlu action/adventure în care jucătorii vor fi nevoiți să stăpânească misterioasa tehnică Ethereal Weaving pentru a învinge amenințarea venită dinspre Hannya și adepții acestuia, numiți The Visitors, care au invadat Tokyo.

Pe lângă structurile ultra moderne ale metropolei nipone, folclorul și legendele locale servesc drept surse de inspirație pentru unele dintre creaturile pe care le vom întâlni în joc.

Ghostwire: Tokyo va fi lansat pe 25 martie 2022, în versiuni pentru PlayStation 5 și PC.

Sursa: Bethesda

Urmărește Go4Games.ro pe Google News