God of War: Ragnarok – primele secvențe de gameplay. Când va fi lansat jocul

Autor: Cosmin Aionita | 13.09.2021
God of War: Ragnarok – primele secvențe de gameplay. Când va fi lansat jocul
Foto: Sony Interactive Entertainment

PlayStation Showcase 2021 a fost momentul ales de Sony pentru a dezvălui primul trailer cu secvențe de gameplay din viitorul joc al seriei God of War, acum denumit oficial God of War: Ragnarok.

Ragnarok va continua evenimentele din God of War (2018), ghețurile aduse de Fimbulwinter cucerind tărâmul Midgard și îngreunând supraviețuirea eroilor noștri, Kratos și Atreus, însoțiți de nelipsitul cap al lui Mimir.

Curios în privința trecutului și moștenirii sale, Atreus dorește să acumuleze cât mai multe informații despre puterile sale. Kratos este însa reticent: fostul general spartan, încă traumatizat de conflictul său cu zeii greci, și-a propus să-li ferească fiul de astfel de experiențe.

God of War Ragnarok
Foto: Sony Interactive Entertainment

După cum se poate observa și în trailer, cei doi vor avea de înfruntat inamici noi și vechi în Ragnarok, cum ar fi zeița Freya, ce a jurat să se răzbune pentru moartea fiului ei Baldur, precum și nou sositul Thor, zeul tunetului, deloc încântat de disparițiile premature ale fratelui vitreg și fiilor săi. Thor va fi interpretat de actorul Ryan Hurst.

Noul God of War are un alt regizor

Noul titlu al seriei God of War este regizat, de această dată, de Eric Williams. Game Director-ul responsabil pentru precendetul titlu de pe PS4, Cory Balrog, joacă rolul de producător pentru Ragnarok, ocupându-se direct de un alt joc al studioului Santa Monica, ce va fi dezvăluit la o dată ulterioară.

God of War: Ragnarok va fi lansat în 2022 pentru PlayStation 4 și PlayStation 5.

God of War Ragnarok
Foto: Sony Interactive Entertainment

Sursa: PlayStation Blog

Urmărește Go4Games.ro pe Google News