Gotham Knights, anunțat oficial: ce se întâmplă după moartea lui Batman?

Autor: Cosmin Aionita | 24.08.2020
Gotham Knights, anunțat oficial: ce se întâmplă după moartea lui Batman?
Foto: WB Games

Zvonurile s-au adeverit încă o dată: Warner Bros. Interactive Entertainment, în colaborare cu DC Comics, au dezvăluit Gotham Knights, un nou joc plasat în universul Batman, dezvoltat de această dată de studioul Warner Bros. Games Montréal.

Povestea din Gotham Knights are loc după moartea lui Bruce Wayne / Batman, sarcina de a apăra orașul Gotham căzând acum pe umerii discipolii acestuia: Batgirl (Barbara Gordon), Nightwing (Dick Grayson), Red Hood (Jason Todd) și Robin (Tim Drake). Toate cele patru personaje vor fi jucabile, fiecare cu propriile abilități speciale. De altfel, întreaga experiență din Gotham Knights va putea fi abordată fie single player, fie în mod co-op online, pentru doi jucători.

Poveste originală, cu personaje clasice

Gotham Knights va beneficia de o poveste originală în cadrul universului DC, cu un Gotham City deschis, împărțit în cinci regiuni diferite, complet explorabile. De-a lungul aventurii lor, cei patru eroi vor dezvălui misterele din spatele orașului și vor înfrunta unii dintre cei mai periculoși răufăcători din istoria Gotham-ului, precum Mr. Freeze, prezent și în primul segment de gameplay din Gotham Knights, pe care îl puteți urmări mai jos.

Pentru a acoperi cât mai mult teren într-un timp cât mai scurt, eroii vor avea la dispoziție mai multe gadget-uri, precum și nelipsitul Batcycle, motocicleta special concepută pentru Cavalerul Întunecat. De asemenea, zvonurile apărute despre joc înaintea dezvăluirii sale oficiale indicau faptul că eroii vor lupta împotriva unei noi amenințări: temutul grup Court of Owls, teorie confirmată și de ultima parte a trailer-ului de mai sus.

Gotham Knights urmează să fie lansat în cursul anului 2021, în versiuni atât pentru consolele actuale PlayStation 4 și Xbox One, cât și pentru viitoarele PlayStation 5 și Xbox Series X, precum și pentru PC.

Gotham Knights

Sursa: All Games Delta

Urmărește Go4Games.ro pe Google News