Batman: Gotham Knights urmează să fie anunțat?

Autor: Cosmin Aionita | 18.08.2020
Batman: Gotham Knights urmează să fie anunțat?

Studioul Warner Bros. Games Montreal a lansat un nou teaser video pentru ceea ce pare să fie următorul joc al seriei Batman, denumit Batman: Gotham Knights. Acesta urmează să fie dezvăluit în mod oficial în cadrul evenimentului DC FanDome, ce va avea loc pe 22 august 2020.

Tot la DC FanDome este așteptat și anunțul oficial referitor la viitorul joc Suicide Squad de la studioul Rocksteady, al cărui titlu complet ar fi Suicide Squad: Kill The Justice League.

Indicii mai mult sau mai puțin subtile

Cei de la WB Games Montreal au tot aruncat indicii despre acest nou joc Batman în ultimii ani, titlul vehiculat cel mai des fiind Batman: Gotham Knights. De această dată, Cavalerul Întunecat ar urma să înfrunte temutul Court of Owls, o societate secreta organizată sub forma unui grup criminal, ce și-a făcut apariția în revistele de benzi desenate publicate de DC Comics.

De altfel, în luna decembrie a anului 2018, un producător asistent din cadrul WB Games Montreal a publicat, prin intermediul contului de Twitter, o imagine a unui tricou cu un logo aproape identic cu simbolul Court of Owls.

De asemenea, în luna septembrie 2019, Scott Snyder, unul dintre creatorii Court of Owls, a lăsat să se înțeleagă că un asemenea joc se află în proces de dezvoltare. Unul dintre zvonurile recente indică faptul că întreaga “familie” de personaje Batman urmează să fie jucabilă în acest titlu nou.

Batman Gotham Knights

De altfel, Warner Bros. Interactive Entertainment a lansat și un teaser site pentru acest nou joc Batman: Gotham Knights.

Cel mai recent joc cu Cavalerul Întunecat lansat de Warner Bros. a fost Batman: Arkham Knight (2015), disponibil pentru PlayStation 4, Xbox One și PC, acesta fiind urmat de colecția Batman: Return to Arkham, ce includea versiuni remasterizate pentru PS4 și Xbox One ale jocurilor Batman: Arkham Asylum și Batman: Arkham City.

Sursa: Darkside of Gaming

Urmărește Go4Games.ro pe Google News