Gotham Knights: faceți cunoștință cu misterioasa grupare Court of Owls

Autor: Cosmin Aionita | 19.10.2021
Gotham Knights: faceți cunoștință cu misterioasa grupare Court of Owls

După ce a fost dezvăluit în ediția de anul trecut a conferinței DC FanDome, Gotham Knights a fost prezent și în cadrul DC FanDome 2021, unde a fost dezvăluit un nou trailer pentru jocul produs de studioul Warner Bros. Games Montréal. Acest nou material video se concentrează pe una dintre cele mai mari amenințări din Gotham Knights: temuta grupare Court of Owls.

Orașul Gotham, după dispariția lui Batman

Jocul Gotham Knights este dezvoltat de studioul Warner Bros. Games Montréal, în colaborare cu DC Comics, fiind vorba despre un nou titlu plasat în universul Batman.

Povestea din Gotham Knights are loc după moartea lui Bruce Wayne / Batman, sarcina de a apăra orașul Gotham căzând acum pe umerii discipolilor acestuia: Batgirl (Barbara Gordon), Nightwing (Dick Grayson), Red Hood (Jason Todd) și Robin (Tim Drake). Toate cele patru personaje vor fi jucabile, fiecare cu propriile abilități speciale. De altfel, întreaga experiență din Gotham Knights va putea fi abordată fie single player, fie în mod co-op online, pentru doi jucători.

Gotham Knights Court of Owls

Gotham Knights va beneficia de o poveste originală în cadrul universului DC, cu un Gotham City deschis, împărțit în cinci regiuni diferite, complet explorabile. De-a lungul aventurii lor, cei patru Gotham Knights vor dezvălui misterele din spatele orașului și vor înfrunta unii dintre cei mai periculoși răufăcători din istoria Gotham-ului, precum temutul grup Court of Owls sau Mr. Freeze.

Pentru a acoperi cât mai mult teren într-un timp cât mai scurt, eroii vor avea la dispoziție mai multe gadget-uri, precum și nelipsitul Batcycle, motocicleta special concepută pentru Cavalerul Întunecat.

Gotham Knights este așteptat în cursul anului 2022, în versiuni pentru consolele PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, dar și pentru PC.

Sursa: Gotham Knights YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News