Hellblade: Senua’s Sacrifice primește Ray Tracing pe Xbox Series X|S. Urmează versiunea pentru PC

Autor: Cosmin Aionita | 10.08.2021
Hellblade: Senua’s Sacrifice primește Ray Tracing pe Xbox Series X|S. Urmează versiunea pentru PC

Microsoft și studioul Ninja Theory au anunțat că jocul Hellblade: Senua’s Sacrifice tocmai a primit un update important, acesta implementând optimizări speciale pentru consolele Xbox Series X și Series S. Printre altele, aceste patch pentru Hellblade include suport pentru performanță îmbunătățită, un mod de redare ce prioritizează rezoluția, efectele vizuale noi, Ray Tracing DirectX și altele.

De asemenea, cei de la Ninja Theory au confirmat că noile efecte grafice, precum cele redate cu ajutorul tehnicilor de Ray Tracing, vor fi implementate și în versiunea de PC a jocului Hellblade, prin intermediul unui update viitor.

Nu există planuri pentru a aduce această actualizare și pe alte platforme. Până la urmă, această abordare este logică, având în vedere că studioul Ninja Theory aparține acum diviziei Xbox a celor de la Microsoft.

Hellblade: Senua’s Sacrifice este disponibil acum în versiuni pentru Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Nintendo Switch și PC. Jocul este inclus în abonamentul Xbox Game Pass. De altfel, cei de la Ninja Theory au dezvăluit că Hellblade: Senua’s Sacrifice a fost jucat de peste 6,3 milioane de utilizatori, pe toate platformele.

Hellblade II este în dezvoltare

Continuarea pentru Hellblade: Senua’s Sacrifice a fost deja confirmată, fiind anunțată de Phil Spencer, conducătorul diviziei Xbox din cadrul Microsoft, pe scena de la The Game Awards 2019. Senua’s Saga: Hellblade II a fost prezentat sub forma unui prim trailer, realizat în întregime din secvențe in-game redate cu ajutorul Unreal Engine.

Nu a fost dezvăluită încă o eventuală perioadă de lansare pentru Senua’s Saga: Hellblade II.

Sursa: Xbox YouTube, Ninja Theory Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News