Hogwarts Legacy va oferi suport pentru Ray Tracing. Ce efecte ray-traced vor fi incluse

Autor: Cosmin Aionita | 23.01.2023
Hogwarts Legacy va oferi suport pentru Ray Tracing. Ce efecte ray-traced vor fi incluse
Foto: WB Games

După ce au dezvăluit cerințele de sistem actualizate pentru Hogwarts Legacy, cei de la WB Games au revenit, pe Twitter, oferind detalii despre modalitățile prin care tehnologiile de Ray Tracing vor fi implementate în joc. Astfel, dacă vă întrebați de ce specificațiile recomandate pentru acest titlu listau o placă NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti, un posibil răspuns stă în explicațiile oferite de WB Games.

Așadar, versiunea pentru PC a jocului Hogwarts Legacy va oferi suport pentru umbre, reflexii și ambient occlusion redate cu Ray Tracing, precum și preset-uri de calitate a imaginii ce vor include aceste setări.

Întrebați fiind dacă și edițiile pentru consolele PlayStation 5 și Xbox Series X|S vor include Ray Tracing, cei de la WB Games au menționat că nu au încă informații referitoare la eventualele implementări ale acestor efecte pe console.

Hogwarts Legacy a fost realizat cu ajutorul Unreal Engine 4 și, pe lângă Ray Tracing, va oferi suport pentru tehnologia NVIDIA DLSS 3.

Hogwarts Legacy va fi lansat pe 10 februarie 2023 pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC, pe 4 aprilie 2023 pentru PlayStation 4 și Xbox One și abia pe 25 iulie 2023 pentru Nintendo Switch.

Sursa: WB Games Support Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News