Hogwarts Legacy: versiunile pentru PS4 și Xbox One au fost amânate din nou

Autor: Cosmin Aionita | 07.03.2023
Hogwarts Legacy: versiunile pentru PS4 și Xbox One au fost amânate din nou

Hogwarts Legacy, jocul recent lansat pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC, s-a dovedit a fi un adevărat succes pentru publisher-ul WB Games, atât în rândurile jucătorilor, cât și a presei de profil (cu medii ale notelor primite în review-uri ce variază între 83 și 88, în funcție de platformă, conform Metacritic).

În primele sale două săptămâni pe piață, Hogwarts Legacy a generat încasări de 850 de milioane de dolari pentru publisher, fiind comercializat în peste 12 milioane de exemplare. Din păcate, gamerii ce nu dispun încă de o platformă next-gen vor mai avea de așteptat până când vor putea să se bucure de Hogwarts Legacy.

Amânat pe toate consolele vechi

Și asta pentru că, prin intermediul contului oficial de Twitter al jocului, a fost confirmată amânarea lansării edițiilor pentru PlayStation 4 și Xbox One. Așteptate inițial în aprilie, lansarea acestora a fost împinsă până pe 5 mai 2023. Conform declarației oficiale, echipa producătoare lucrează din greu pentru o oferi cea mai bună experiență posibilă pe toate platformele, iar acest proces de optimizare necesită mai mult timp.

Așadar, versiunile jocului pentru PlayStation 4 și Xbox One ar trebui să fie lansate pe 5 martie 2023, urmate de ediția pentru Nintendo Switch, programată pentru 25 iulie.

Hogwarts Legacy este deja disponibil pe PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC.

Sursa: Hogwarts Legacy Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News