Horizon Forbidden West – Sony a confirmat data de lansare. Când îl vom putea juca

Autor: Cosmin Aionita | 26.08.2021
Horizon Forbidden West – Sony a confirmat data de lansare. Când îl vom putea juca
Foto: Sony Interactive Entertainment

După cum se zvonea deja de ceva vreme, Horizon Forbidden West, continuarea excelentului Horizon Zero Dawn, este cea mai nouă “victimă” a întârzierilor cauzate de pandemia globală de COVID-19. Astfel, după ce au prezentat un extras de gameplay din Forbidden West într-o ediție precedentă a show-ului State of Play, cei de la Guerrilla Games au revenit pe scena de la Gamescom Opening Night Live pentru a confirma data de lansare a jocului. Anunțat inițial pentru 2021, Forbidden West va vedea lumina zilei pe 18 februarie 2022, în versiuni pentru PlayStation 4 și PlayStation 5.

Horizon Forbidden West a fost dezvăluit prin intermediul evenimentului ce a marcat debutul consolei PlayStation 5, fiind vorba despre mult-așteptata continuare a seriei Horizon de la Guerrilla Games. Forbidden West promite o componentă grafică mult mai avansată, cu aceeași eroină Aloy în prim plan, dar cu noi tipuri de animale robotizate și medii de joc nemaivăzute până acum, precum fundul oceanelor.

Sony a confirmat, de asemenea, pornirea campaniei de precomenzi pentru Horizon Forbidden West, jocul urmând a putea fi achiziționat începând cu data de 2 septembrie 2021.

horizon forbidden west
Foto: Sony Interactive Entertainment

60fps pe PS5 în Horizon Zero Dawn

Nu în ultimul rând, cu această ocazie, a fost lansat și un update pentru primul joc al seriei – Horizon Zero Dawn – ce îi permite acestuia să atingă un framerate de 60 de cadre pe secundă atunci când este rulat pe consolele PlayStation 5. Patch-ul ar trebui să fie descărcat automat și gratuit pentru toți posesorii jocului.

Horizon Forbidden West va fi lansat pe 18 februarie 2022, în ediții pentru consolele PlayStation 4 și PlayStation 5.

Sursa: PlayStation Blog

Urmărește Go4Games.ro pe Google News