Horizon: Forbidden West – triburile și amenințările pe care Aloy le va înfrunta în noul joc

Autor: Cosmin Aionita | 07.01.2022
Horizon: Forbidden West – triburile și amenințările pe care Aloy le va înfrunta în noul joc
Foto: Sony Interactive Entertainment

Horizon: Forbidden West, continuarea excelentului Horizon: Zero Dawn, a primit două trailere noi, oferind detalii suplimentare despre triburile pe care Aloy le va întâlni în noua sa aventură (precum Carja, Oseram, Utaru sau Tenakth), dar și despre noile amenințări mecanizate pe care eroina va trebui să le înfrunte.

Guerrilla Games lucrează la un nou joc Horizon

Horizon: Forbidden West a fost dezvăluit prin intermediul evenimentului ce a marcat debutul consolei PlayStation 5, mult-așteptata continuare a seriei Horizon de la Guerrilla Games promițând o componentă grafică mult mai avansată, cu aceeași eroină Aloy în prim plan, dar cu noi tipuri de animale robotizate și medii de joc nemaivăzute până acum, precum fundul oceanelor.

Pe lângă Horizon: Forbidden West, Guerrilla Games lucrează și la Horizon: Call of the Mountain, primul joc exclusiv confirmat pentru PlayStation VR2, dezvoltat alături de Firesprite, un nou studio recent achiziționat de Sony Interactive Entertainment.

Horizon Forbidden West va fi lansat pe 18 februarie 2022, în versiuni pentru consolele PlayStation 4 și PlayStation 5. Toți cei care achiziționează versiunea pentru PlayStation 4 a jocului Horizon Forbidden West vor primi gratuit upgrade-ul către ediția digitală pentru PlayStation 5.

Sursa: PlayStation YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News