Hyrule Warriors: Age of Calamity sosește în exclusivitate pe Nintendo Switch

Autor: Cosmin Aionita | 09.09.2020
Hyrule Warriors: Age of Calamity sosește în exclusivitate pe Nintendo Switch

Nintendo nu se oprește din seria de anunțuri și dezvăluie un nou titlu important pentru consola Nintendo Switch: Hyrule Warriors: Age of Calamity.

Astfel, după ce săptămâna trecută am avut parte de anunțurile mai multor titluri Mario noi, dezvăluite cu ocazia celei de-a 35-a aniversări a simpaticului personaj, vestea de astăzi se adresează fanilor seriei The Legend of Zelda.

Gameplay-ul din Dynasty Warriors

Și chiar dacă Hyrule Warriors: Age of Calamity nu va face parte din seria principală Legend of Zelda, acțiunea jocului va avea loc în același univers, cu 100 de ani înaintea evenimentelor din The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Totuși, nu vă așteptați la același gen de gameplay precum în Breath of the Wild: Age of Calamity va combina povestea, personajele și legendele caracteristice acestui univers cu acțiunea tipică seriei Dynasty Warriors. Astfel, Age of Calamity poate fi considerat mai degrabă o continuare pentru primul titlu Hyrule Warriors, lansat inițial în 2014 pentru Nintendo Wii U și apoi reeditat în versiunea Hyrule Warriors Definitive Edition pentru Nintendo Switch.

De altfel, avem din nou parte de o colaborare dintre Nintendo și Koei Tecmo, companie responsabilă și pentru seria Dynasty Warriors, dar și pentru primul joc Hyrule Warriors.

Hyrule Warriors Age of Calamity

Povestea din The Legend of Zelda

Producătorii promit că noul Hyrule Warriors va aduce informații noi despre Zelda, despre cei patru Campioni, despre regele din Hyrule, dar și despre eforturile acestora de a salva regatul de Calamitate. Trupele lui Ganon vor reveni în forță, de la Bokolinii cu comportament barbar și până la giganticii Lyneli, iar printre eroii jucabili se vor regăsi, bineînțeles, atât Link cât și Zelda.

Realizatorii merg într-atât de departe încât promit că, în Age of Calamity, jucătorii vor putea trăi bătălii grandioase, în care un singur erou va fi nevoit să înfrunte armate de până la 1000 de inamici.

Hyrule Warriors: Age of Calamity va fi lansat pe 20 noiembrie 2020, în exclusivitate pentru Nintendo Switch, și va beneficia de un mod multiplayer pentru doi jucători.

Hyrule Warriors Age of Calamity

Sursa: Nintendo

Urmărește Go4Games.ro pe Google News