Începe al patrulea sezon de conținut suplimentar pentru Assassin’s Creed Valhalla. Ce noutăți aduce

Autor: Cosmin Aionita | 10.11.2021
Începe al patrulea sezon de conținut suplimentar pentru Assassin’s Creed Valhalla. Ce noutăți aduce
Foto: Ubisoft

Ubisoft a anunțat că al patrulea sezon de conținut pentru Assassin’s Creed Valhalla este acum disponibil în mod gratuit. Jocului îi vor fi adăugate astfel event-uri in-game precum Oskoreia Festival și Odin’s Wild Hunt, atunci când spiritele morților revin la viață si vânează fără milă oamenii vii. Evident, va cădea în sarcina jucătorilor să apere așezarea Ravensthorpe și clanul Raven de această nouă amenințare.

Event-ul in-game Oskoreia Festival va fi disponibil în mod gratuit în perioada 11 noiembrie – 2 decembrie 2021. Pentru a-l putea accesa, jucătorii trebuie să fi ajuns în Anglia, să fi completat unul dintre cele două capitole narative de acolo (Grantebridgescire sau Ledecestrescire) și să-și fi adus așezarea Ravensthorpe la nivelul 2.

Festivalul adaugă trei activități ce pot fi jucate de mai multe ori: tirul cu arcul, călăria și un nou turneu împotriva spiritelor. În cadrul acestuia, jucătorii sunt aruncați în „Veil”, unde vor avea de înfruntat mai multe provocări, din ce în ce mai dificile, de la luptători legendari și până la bestii și monștri. De asemenea, festivalul va aduce și un nou quest, în cadrul căruia jucătorii vor avea ocazia de a cunoaște un călugăr nebun și de a rezolva misterul unui războinic căzut.

De asemenea, cel de-al patrulea sezon de conținut pentru Assassin’s Creed Valhalla introduce și noile Tombs of the Fallen. Acestea sunt disponibile pe teritoriul Angliei și includ donjoane complexe, pline de amenințări și recompense pe măsură.

Un an de la apariția jocului Assassin’s Creed Valhalla

De altfel, astăzi se împlinește trecerea unui an de la apariția pe piață a Assassin’s Creed Valhalla, iar Ubisoft sărbătorește oferind Special Event Challanges în cadrul jocului, cu noi recompense, printre care și Valravn’s Claw, o sabie specială, ce poate fi utilizată cu o singură mână, precum și un mount exclusiv: un inorog.

Assassin’s Creed Valhalla este disponibil pentru consolele PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, precum și pentru PC (prin Epic Games Store și Ubisoft Connect), dar și pentru Google Stadia.

Sursa: Ubisoft

Urmărește Go4Games.ro pe Google News