Judgment, jocul de acțiune plasat în universul Yakuza, va fi lansat pentru PlayStation 5 și Xbox Series X|S

Autor: Cosmin Aionita | 02.02.2021
Judgment, jocul de acțiune plasat în universul Yakuza, va fi lansat pentru PlayStation 5 și Xbox Series X|S

Judgment, jocul conceput drept un spin-off al seriei Yakuza și lansat deja de SEGA în 2019 pentru PlayStation 4, este pe cale să primească o versiune next-gen. Astfel, Judgment va ajunge pe PlayStation 5, dar și pe noile console Xbox Series X și Series S de la Microsoft, începând cu 23 aprilie 2021.

Aceste ediții next-gen ale jocului Judgment vor beneficia de grafică îmbunătățită, framerate de 60 de cadre pe secundă, timpi de încărcare mai rapizi și vor include toate pachetele DLC lansate deja.

Din păcate, posesorii jocului de pe PlayStation 4 nu vor beneficia de un upgrade gratuit la ediția next-gen. Așadar, cei care doresc să joace Judgment pe PlayStation 5 sau Xbox Series X|S vor fi nevoiți să achite echivalentul a 39,99$ / €.

Complet localizat în limba engleză

Judgment este produs de echipa din spatele deosebit de popularei serii Yakuza, acțiunea având loc în același univers, în orașul Tokyo al zilelor noastre. Firul poveștii din Judgment îl urmărește pe Takayuki Yagami, un detectiv particular ce încearcă să deslușească misterul unei serii de crime.

Judgment a fost primul joc modern plasat în cadrul universului Yakuza care a beneficiat de o localizare completă în engleză, precedentele titluri ale seriei bazându-se doar pe subtitrări traduse. Astfel, pentru acest joc, SEGA a optat pentru reînregistrarea tuturor dialogurilor în engleză, rolul personajului principal Takayuki Yagami fiind interpretat de actorul Greg Chun. Jucătorii au, de asemenea, posibilitatea de a comuta între dialogurile redate în limba engleza și cele originale, înregistrate in japoneză (cu subtitrări în engleză).

Judgment urmează să fie lansat, în versiunile next-gen pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și Google Stadia, pe 23 aprilie 2021. Jocul este deja disponibil în ediție pentru PlayStation 4.

Judgment PlayStation 5

Sursa: All Games Delta

Urmărește Go4Games.ro pe Google News