Când se lansează și cât va costa Kena: Bridge of Spirits

Autor: Cosmin Aionita | 01.03.2021
Când se lansează și cât va costa Kena: Bridge of Spirits

În cursul celui mai recent episod State of Play, studioul indie Ember Lab a anunțat data de lansare pentru Kena: Bridge of Spirits, jocul dezvăluit inițial în vara anului trecut, alături de consola PlayStation 5. Astfel, titlul celor de la Ember Lab va fi lansat pe 24 august 2021, atât în versiuni pentru consolele PlayStation 5 și PlayStation 4, cât și în ediție pentru PC (prin Epic Games Store).

Avem de-a face cu un joc action/adventure ce promite să combine o poveste pasionantă cu elemente de explorare, rezolvare de puzzle-uri, dar și lupte intense. Personajul principal este Kena, o tânără Spirit Guide ce încearcă să descopere misterele din spatele decăderii satului său. Cu ajutorul toiagului ei, dar și a unui grup de mici creaturi numite Rot, Kena își va putea dezarma adversarii, va căpăta acces la skill-uri noi și va descoperi secretele capabile să redea viață tărâmului adormit.

Cât costă Kena: Bridge of Spirits

Precomenzile pentru Kena: Bridge of Spirits sunt disponibile chiar acum, în două ediții: Standard Digital Edition și Deluxe Digital Edition, cea din urmă incluzând coloana sonoră în format digital, un item in-game (silver staff) și skin-uri golden exclusive pentru micuții Rot. În cazul consolelor PlayStation, Standard Digital Edition costă 189,9 lei, iar Deluxe Digital Edition are un preț de 239,9 lei. Ambele ediții includ acces la joc atât pentru PS4, cât și pentru PS5.

În cazul versiunii pentru PC, precomenzile sunt disponibile, prin Epic Games Store, la următoarele prețuri: 153,99 lei pentru Standard Digital Edition, respectiv 192,99 lei pentru Deluxe Digital Edition.

Kena Bridge of Spirits

Cei care aleg să plaseze o precomandă pentru Kena: Bridge of Spirits vor primit un pachet special de Celebration Hats, cu care își vor putea echipa grupul de creaturi Rot din joc. De altfel, micuții Rot vor putea fi personalizați cu tot felul de echipamente, printre care și astfel de pălării ascunse pe parcursul jocului. Aceste Celebration Hats vor fi disponibile exclusiv pentru cei care plasează precomenzi.

Kena: Bridge of Spirits va fi lansat pe 24 august 2021, în ediții pentru PlayStation 5, PlayStation 4 și PC (prin Epic Games Store).

Kena Bridge of Spirits

 

Sursa: All Games Delta

Urmărește Go4Games.ro pe Google News