Kena: Bridge of Spirits va primi un update aniversar gratuit. Când se lansează jocul pe Steam

Autor: Cosmin Aionita | 22.08.2022
Kena: Bridge of Spirits va primi un update aniversar gratuit. Când se lansează jocul pe Steam
Foto: Ember Lab

Cu ocazia împlinirii unui an de la apariția jocului Kena: Bridge of Spirits, studioul producător Ember Lab pregătește o surpriză, atât pentru actualii deținători ai acestui titlu, cât și pentru cei care nu l-au achiziționat încă. Este vorba despre Anniversary Update, un patch ce va adăuga o sumedenie de conținut nou jocului Kena: Bridge of Spirits și va fi complet gratuit pentru cei care îl dețin deja pe PlayStation 4, PlayStation 5 sau PC (Epic Games Store). Mai mult, odată cu apariția acestui Anniversary Update pentru Kena: Bridge of Spirits, începând cu 27 septembrie 2022, jocul va fi disponibil pe PC și prin intermediul Steam.

Acest Anniversary Update va introduce modul de joc New Game+, alături de componente de gameplay noi, cum ar fi charmstones (pietre prețioase pe care Kena le va putea echipa pentru a-și îmbunătăți atributele), Spirit Guide Trials, opțiuni de accesibilitate, precum și noi costume pentru eroina jocului.

Trial-urile Spirit Guide vor fi împărțite în trei categorii diferite: curse cu obstacole, lupte împotriva unor valuri de inamici și așa-numitele Boss Reflects (reluarea confruntărilor cu boșii deja doborâți pentru a încerca noi strategii și tactici de luptă). Completarea cu succes a acestor probe va fi recompensata cu noi costume pentru Kena.

Anniversary Update pentru Kena: Bridge of Spirits va fi disponibil începând cu 27 septembrie 2022, urmând să fie gratuit pentru toți posesorii jocului. De asemenea, tot de pe 27 septembrie, Kena: Bridge of Spirits va putea fi achiziționat, pentru PC, și prin intermediul Steam.

Sursa: VG247, PlayStation Blog

Urmărește Go4Games.ro pe Google News