Lost Judgment continuă acțiunea în universul Yakuza. Când va fi lansat jocul

Autor: Cosmin Aionita | 10.05.2021
Lost Judgment continuă acțiunea în universul Yakuza. Când va fi lansat jocul
Foto: SEGA

Recent relansat pentru PlayStation 5 și Xbox Series X|S, jocul de acțiune Judgment este pe cale să primească o continuare. Anunțul a fost făcut chiar de către SEGA, alături de echipa producătoare de la Ryu Ga Gotoku Studio, noul titlu al seriei urmând să se numească Lost Judgment.

Povestea din Lost Judgment va avea loc din nou în același univers precum seria Yakuza, iar în prim plan va fi din nou Takayuki Yagami, fostul avocat devenit detectiv particular, la fel de priceput în ceea ce privește artele marțiale.

De altfel, în Lost Judgement, Tak va stăpâni moduri de luptă variate, precum Crane, Tiger și noul Snake, un stil grațios ce-i va permite protagonistului să devieze și să returneze loviturile inamicilor către aceștia, folosindu-le propria energie împotriva lor.

De asemenea, pentru Lost Judgment, Tak a “învățat” noi metode de a urmări suspecții fără să fie detectat și va avea la dispoziție noi gadget-uri și metode de infiltrare. Cazurile ce trebuie rezolvate în Lost Judgment îi vor purta pașii detectivului atât prin Tokyo, cât și în Yokohama.

Lost Judgment
Foto: SEGA

Seria Judgment va fi axată pe acțiune, Yakuza rămâne RPG

De altfel, reprezentanții Ryu Ga Gotoku Studio au declarat că seria Judgment va fi, începând de acum, reprezentanta jocurilor de acțiune în acest univers, în timp ce titlurile viitoare ale mai vechii serii Yakuza vor fi transformate în action RPG-uri, grație succesului înregistrat de cel mai recent joc – Yakuza: Like a Dragon, primul ce folosește această formulă.

Mai mult, spre deosebire de seria Yakuza, disponibilă doar cu dialoguri vorbite în limba japoneză, Lost Judgment va merge în aceeași direcție precum predecesorul său, urmând să includă voci atât în japoneză, cât și în limba engleză.

De asemenea, lansarea noului joc va reprezenta o premieră pentru titlurile plasate în acest univers: Lost Judgment va fi disponibil, simultan, atât în Japonia, cât și în restul lumii (mai vechile jocuri erau lansate mai întâi în Japonia și abia mai apoi localizate pentru piața vestică).

Lost Judment urmează să fie lansat pe 29 septembrie 2021, în ediții pentru consolele PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One și Xbox Series X|S.

Lost Judgment
Foto: SEGA

Sursa: All Games Delta

Urmărește Go4Games.ro pe Google News