Mafia: Definitive Edition – peste 17 minute de gameplay și imagini noi

Autor: Cosmin Aionita | 27.08.2020
Mafia: Definitive Edition – peste 17 minute de gameplay și imagini noi

2K Games și studioul Hangar 13 au publicat un nou clip din Mafia: Definitive Edition, prezentând astfel peste 17 minute de gameplay din acest remake, comentate chiar de către Haden Blackman, conducătorul studioului producător Hangar 13. De asemenea, au fost oferite o serie de imagini noi din Mafia: Definitive Edition, disponibile în galeria atașată.

Programat inițial pentru finalul lunii august, remake-ul Mafia a fost amânat până pe 25 septembrie 2020 din cauza noilor condiții de lucru impuse de pandemia globală de COVID-19. Dezvoltatorii nu au dorit ca nivelul calitativ al jocului să aibă de suferit și au ales astfel să-i amâne lansarea cu câteva săptămâni.

O experiență complet refăcută pentru generația actuală de console și PC

Mafia: Definitive Edition va fi un remake complet al primului joc din serie, bazat pe un motor grafic nou si realizat de echipa de la Hangar 13, același studio din spatele celui de-al treilea titlu Mafia. Pe lângă remake-ul integral al componentei vizuale (vizibil și în imagini), Mafia: Definitive Edition va beneficia de un scenariu extins, noi secvențe de gameplay și multe alte adăugiri, precum posibilitatea de a conduce motociclete.

Mafia: Definitive Edition poate fi achiziționat în două feluri: fie de sine stătător, fie ca parte a Mafia Trilogy, un pachet ce mai include edițiile remasterizate Mafia II: Definitive Edition și Mafia III: Definitive Edition.

Mafia Definitive Edition imagini

Mafia: Definitive Edition urmează să fie lansat pe 25 septembrie 2020, precomenzile fiind disponibile chiar acum pe Steam, la un preț echivalent cu 39,99€.

Cei care aleg să achiziționeze pachetul Mafia Trilogy vor avea acces imediat la Mafia II: Definitive Edition și Mafia III: Definitive Edition, urmând să primească Mafia: Definitive Edition atunci când acest remake va fi disponibil, pe 25 septembrie 2020.

Pachetul Mafia Trilogy este disponibil acum prin intermediul Steam (PC), PlayStation Store (PS4) și Microsoft Store (Xbox One), la un preț de 59,99€ pe Steam sau 289,90 lei pe PlayStation Store.

Mafia Definitive Edition imagini

Sursa: All Games Delta

Urmărește Go4Games.ro pe Google News