Marvel’s Guardians of The Galaxy a fost finalizat și va fi lansat la timp

Autor: Cosmin Aionita | 16.09.2021
Marvel’s Guardians of The Galaxy a fost finalizat și va fi lansat la timp
Foto: Square Enix / Marvel Entertainment

Prin intermediul contului oficial de Twitter al jocului, publisher-ul Square Enix a dezvăluit că Marvel’s Guardians of The Galaxy a fost finalizat, titlul produs de studioul Eidos Montreal în colaborare cu Marvel Entertainment atingând stadiul Gold. În cadrul industriei, aceasta este expresia folosită pentru a semnaliza terminarea cu succes a procesului de dezvoltare unui joc video și trimiterea acestuia către fabrici pentru a fi multiplicat.

Marvel’s Guardians of The Galaxy, o aventură single player

Această nouă adaptare după benzile desenate Marvel a fost prezentat drept un joc action/adventure single player, fără microtranzacții, bazat pe o interpretare originală a poveștii originale. Jucătorii vor intra în rolul carismaticului Star-Lord, într-o aventură ce va putea determina soarta universului.

Deși jucătorii îl vor controla direct doar pe Star-Lord, acesta îi va avea în preajmă mereu pe ceilalți gardieni – Gamora, Drax, Groot și Rocket, cărora le va putea da ordine și instrucțiuni. De asemenea, jocul va include și dialoguri extinse cu aceste personaje, precum și decizii ce vor putea afecta modul în care va decurge povestea.

Jocul a fost conceput pentru a oferi o experiență autentica pentru iubitorii benzilor desenate Marvel, povestea fiind inspirată din aventurile eroilor din ultimii peste 50 de ani. De asemenea, creația celor de la Eidos Montreal va fi avea o coloană sonoră bogată în hiturile anilor ’80, alături de melodii originale, compuse special pentru acest titlu.

Marvel’s Guardians of The Galaxy va fi lansat pe 26 octombrie 2021, în versiuni pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One și PC (în format digital).

Sursa: Marvel’s GuardiansOfTheGalaxy Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News