Marvel’s Guardians of The Galaxy, marea surpriză de la E3 2021. Când se lansează jocul

Autor: Cosmin Aionita | 14.06.2021
Marvel’s Guardians of The Galaxy, marea surpriză de la E3 2021. Când se lansează jocul
Foto: Square Enix / Marvel Entertainment

Marea surpriză pregătită de Square Enix pentru E3 2021 s-a dovedit a fi jocul Marvel’s Guardians of The Galaxy, dezvoltat de studioul Eidos Montreal în colaborare cu Marvel Entertainment.

Cei de la Square Enix par să-și fi învățat lecțiile după semieșecul lui Marvel’s Avengers, prezentând noul Marvel’s Guardians of The Galaxy drept un titlu action-adventure single player, fără microtranzacții, bazat pe o poveste originală.

O viziune originală asupra Gardienilor Galaxiei

Jucătorii vor intra în rolul carismaticului Star-Lord, într-o aventură ce va putea determina soarta universului. Evident, deși jucătorii îl vor controla direct doar pe Star-Lord, acesta îi va avea în preajmă mereu pe ceilalți gardieni – Gamora, Drax, Groot și Rocket, cărora le va putea da ordine și instrucțiuni. De asemenea, jocul va include și dialoguri extinse cu aceste personaje, precum și decizii ce vor putea afecta modul în care va decurge povestea.

Deși prezintă o viziune originală asupra acestor eroi, Marvel’s Guardians of The Galaxy a fost conceput pentru a oferi o experiență autentica pentru iubitorii benzilor desenate Marvel, povestea fiind inspirată din aventurile eroilor din ultimii peste 50 de ani. Un astfel de joc nu ar fi complet fără o coloană sonoră pe măsură: jocul celor de la Eidos Montreal va fi plin de hituri ale anilor ’80, precum și de melodii originale, compuse special pentru acest titlu.

Precomenzile pentru joc sunt disponibile chiar acum, la următoarele prețuri: 59,99€ pentru ediția Standard de PC (Steam), 69,99€ pentru Deluxe Edition de PC (Steam), 339,90 lei pentru ediția Standard de PS4/PS5 (PlayStation Store) și 379,90 lei pentru Deluxe Edition de PS4/PS5 (PlayStation Store).

Marvel’s Guardians of The Galaxy va fi lansat pe 26 octombrie 2021, în versiuni pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One și PC (în format digital). Aceasta din urmă va putea fi accesată și prin streaming, grație serviciului NVIDIA GeForce Now.

Sursa: Square Enix

Urmărește Go4Games.ro pe Google News