Marvel’s Spider-Man 2 doboară recordurile PlayStation. În câte exemplare s-a vândut jocul la debut

Autor: Cosmin Aionita | 24.10.2023
Marvel’s Spider-Man 2 doboară recordurile PlayStation. În câte exemplare s-a vândut jocul la debut
Foto: Sony Interactive Entertainment

Sony Interactive Entertainment a anunțat că recentul Marvel’s Spider-Man 2 a devenit cel mai bine vândut joc produs de studiourile interne PlayStation în prima zi de disponibilitate pe piață. Astfel, numai în cursul zilei de vineri, 20 octombrie 2023, Spider-Man 2 s-a vândut în peste 2,5 milioane de exemplare.

Dezvoltat tot de studioul Insomniac Games, parte a PlayStation Studios, primul Marvel’s Spider-Man vânduse, în 2018, 3,3 milioane de exemplare în primele sale trei zile pe piață. Mai recent, în toamna anului trecut, God of War: Ragnarok reușise performanța a depăși 5 milioane de exemplare în prima sa săptămână de disponibilitate.

Descris drept “o experiență single player open-world incredibilă”, Marvel’s Spider-Man 2 le oferă jucătorilor ocazia de a explora New York-ul atât în costumului lui Peter Parker, cât și în cel al lui Miles Morales. Misiunile principale alternează între cele două personaje, în timp ce, în momentele de explorare prin open world, jucătorii pot comuta între cei doi eroi după cum doresc. Mediul de joc include acum Manhattan, Queens și Brooklyn, precum și misiuni exclusive pentru fiecare dintre cei doi eroi Spider-Man.

Marvel’s Spider-Man 2 este disponibil acum, în exclusivitate pentru PlayStation 5.

Sursa: PlayStation Europe Facebook

Urmărește Go4Games.ro pe Google News