Marvel’s Spider-Man: Miles Morales – gameplay și imagini noi de la GameInformer

Autor: Cosmin Aionita | 15.10.2020
Marvel’s Spider-Man: Miles Morales – gameplay și imagini noi de la GameInformer

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, jocul exclusiv pentru PlayStation dezvoltat de studioul Insomniac Games, este vedeta noii ediții a revistei GameInformer. Pe lângă câteva detalii despre joc, GameInformer a publicat și imagini noi din Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, precum și o selecție de clipuri de gameplay nemaivăzute până acum.

Din secvențele de gameplay din acest articol, dar și din noile imagini din Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, deducem că Peter Parker, eroul jocului original din 2018, este la rândul său prezent în acest nou episod, însă nu va fi personaj jucabil.

Tot din secvențele din gameplay putem trage concluzia că, în Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, vom avea de înfruntat boși specifici acestui univers, precum Rhino, dar și că obiectivele pe care Miles le va avea de îndeplinit vor fi mai diverse, precum salvarea unei pisici rătăcite.

Detalii tehnice

De asemenea, cei de la GameInformer au dezvăluit câteva detalii tehnice noi despre Marvel’s Spider-Man: Miles Morales. Pe PlayStation 5, jocul nu va mai avea nici un fel de ecrane de încărcare, nici măcar atunci când folosiți funcția de Fast Travel. Posesorii consolei de nouă generație de la Sony vor putea opta între două moduri video în Marvel’s Spider-Man: Miles Morales: Performance Mode (4K dinamic, 60fps) sau Fidelity Mode (4K, 30fps, cu efecte grafice avansate și ray tracing).

Versiunea pentru PlayStation 4 a jocului, în schimb, va avea timpi de încărcare similari cu ceea ce întâlneam în Marvel’s Spider-Man pentru PS4 și va fi afișată în rezoluție 1080p (1920×1080) pe modelele standard ale consolei și 4K dinamic pe PS4 Pro, la doar 30 de cadre pe secundă.

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales va fi disponibil începând cu 12 noiembrie 2020, în ediții pentru PlayStation 4 și PlayStation 5. Versiunea Ultimate Edition a jocului pentru PlayStation 5 include și Marvel’s Spider-Man Remastered, o ediție remasterizată a jocului din 2018.

PlayStation 5 va fi lansat în România pe 19 noiembrie 2020.

Sursa: GameInformer

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

Urmărește Go4Games.ro pe Google News