Cum puteți obține Marvel’s Spider-Man Remastered pe PlayStation 5

Autor: Cosmin Aionita | 01.10.2020
Cum puteți obține Marvel’s Spider-Man Remastered pe PlayStation 5

Pe lângă proaspăt anunțatul Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, Insomniac Games va lansa pentru PlayStation 5 și mai vechiul Marvel’s Spider-Man, într-o ediție revizuită: Marvel’s Spider-Man Remastered. Acesta va fi inclus în pachetul Marvel’s Spider-Man: Miles Morales: Ultimate Edition pentru PlayStation 5.

Grafică mai bună și framerate superior

Marvel’s Spider-Man Remastered va include o serie de îmbunătățiri grafice precum modele și texturi relucrate pentru unele dintre elementele arhitectonice ale orașului, precum și adăugarea de reflexii și umbre ambientale realizate cu ajutorul tehnologiei ray tracing. Ferestrele zgârie-norilor vor reflecta astfel corect mediul înconjurător, precum și noile efecte meteorologice.

Spider-Man Remastered

De asemenea, modelelor de personaje le-a fost aplicat un upgrade vizibil, pornind de la shaderi mai autentici pentru pielea, ochii și dinții acestora, până la reprezentarea mai realistă a părului unora dintre personaje. Cea mai mare modificare însă este adusă de fața eroului principal Peter Parker, preluată acum de la un model nou: Ben Jordan (în locul lui John Bubniak din jocul original). Conform producătorilor, această schimbare le-a permis să implementeze mai corect animațiile și mimica facială ale actorului ce și-a împrumutat vocea pentru Peter Parker: nimeni altul decât Yuri Lowenthal, cunoscuta voce a prințului din seria Prince of Persia: The Sands of Time.

Mai mult, grație capabilităților hardware de pe PlayStation 5, Marvel’s Spider-Man Remastered va include și o alternativă de redare Performance Mode, capabilă să afișeze jocul la un framerate ce țintește 60 de cadre pe secundă.

Alte îmbunătățiri

Nu în ultimul rând, SSD-ul de mare viteză de pe PS5 va face uitate porțiunile de loading din joc (animațiile amuzante din metrou pentru segmentele de fast travel vor putea fi reactivate din meniul jocului, dacă doriți). Sunetul va fi corect poziționat în spațiul 3D atunci când veți folosi căști, iar jocul va oferi suport pentru feedback-ul haptic și triggerele rezistive de pe controller-ul DualSense.

În fine, Photo Mode-ul va fi adăugit cu elemente preluate din Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, precum posibilitatea de a plasa surse de iluminare în scenă sau opțiunea de a schimba costumul protagonistului înainte de a captura un screenshot.

Și pentru că tot am ajuns la costume, Marvel’s Spider-Man Remastered va include trei costume suplimentare pentru erou, dintre care unul va fi The Amazing Suit.

Spider-Man Remastered

Obrazul subțire cu cheltuială se ține

După cum spuneam, Marvel’s Spider-Man Remastered va fi inclus în pachetul Marvel’s Spider-Man: Miles Morales: Ultimate Edition pentru PlayStation 5, ce va fi disponibil la un preț echivalent cu 79,99€.

În schimb, ediția standard de Marvel’s Spider-Man: Miles Morales nu va include acest bonus, urmând să fie disponibilă atât pentru PlayStation 5, cât și pentru PlayStation 4, la un preț echivalent cu 59,99€. Cei care achiziționează Marvel’s Spider-Man: Miles Morales pentru PS4 vor primi gratuit versiunea standard a jocului și pentru PS5.

Dacă dețineți doar versiunea standard a jocului Marvel’s Spider-Man: Miles Morales pentru PS5 și doriți să încercați și Marvel’s Spider-Man Remastered o veți putea face, contra cost, prin intermediul unei opțiuni incluse în meniul jocului.

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales pentru PlayStation 4 și PlayStation 5, precum și Marvel’s Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition pentru PlayStation 5 (ce include și Marvel’s Spider-Man Remastered) vor fi lansate pe 12 noiembrie 2020.

Consola PlayStation 5 urmează să fie disponibilă în România începând cu 19 noiembrie 2020.

Spider-Man Remastered

Sursa: PlayStation Blog

Urmărește Go4Games.ro pe Google News