Prince of Persia: The Sands of Time Remake sosește în 2021

Autor: Cosmin Aionita | 11.09.2020
Prince of Persia: The Sands of Time Remake sosește în 2021
Foto: Ubisoft

După cum indicau zvonurile și leak-urile apărute in ultima vreme, Ubisoft s-a folosit de cel mai recent episod al show-ului “Ubisoft Forward” pentru a dezvălui Prince of Persia: The Sands of Time Remake.

Titlul jocului nu lasa loc de interpretări: vom avea parte de un remake complet al primului titlu din trilogia nisipurilor timpului: Prince of Persia: The Sands of Time, lansat inițial în 2003 pentru PlayStation 2, prima consolă Xbox, Nintendo GameCube și PC.

Un clasic modernizat

Remake-ul The Sands of Time este construit, în colaborare, de studiourile indiene Ubisoft Pune și Ubisoft Mumbai, jocul urmând să fie refăcut, de la zero, folosind motorul grafic Anvil.

Vom avea parte de aceeași poveste din jocul original, secvențele cinematice, la rândul lor, urmând să fie refăcute in întregime. De altfel, și vocile personajelor principale au fost reînregistrate complet, în procesul de modernizare fiind implicat și actorul Yuri Lowenthal, care se întoarce încă o dată în rolul prințului persan.

Se promit îmbunătățiri și pentru gameplay

Pe lângă grafica actualizată, Ubisoft se laudă că și gameplay-ul va fi îmbunătățit în acest remake: camera, schema de control și luptele au fost refăcute și aduse la standardele din ziua de azi, jucătorii urmând să aibă posibilitatea de a opta între schema de control clasică și cea modernizată.

Din păcate, lucru lesne de observat și din trailer-ul de mai sus, producătorii acestui remake Prince of Persia mai au încă mult de lucru în privința aspectului personajelor principale, dezamăgitor conform standardelor calitative contemporane.

Prince of Persia The Sands of Time Remake

Dată de lansare și precomenzi

Prince of Persia: The Sands of Time Remake este așteptat pe 21 ianuarie 2021, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One și PC. Ubisoft s-a ferit să vorbească despre eventuale versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X și S sau Nintendo Switch.

Cei care aleg să plaseze o precomandă pentru acest remake vor primi pachetul bonus Back to the Origins Set, ce va include costumația originală a prințului, armele sale clasice, precum și un filtru de imagine „clasic”, pentru un aspect mai retro al jocului.

Prince of Persia The Sands of Time Remake

Sursa: Ubisoft YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News