No More Heroes III va fi lansat pe PC, PlayStation și Xbox. Când apar aceste ediții ale jocului

Autor: Cosmin Aionita | 18.04.2022
No More Heroes III va fi lansat pe PC, PlayStation și Xbox. Când apar aceste ediții ale jocului
Foto: Grasshopper Manufacture

XSeed Games a anunțat că No More Heroes III, jocul de acțiune disponibil până acum doar pe Nintendo Switch, își va face apariția și pentru PC și celelalte console în toamna acestui an.

No More Heroes III, produs de studioul Grasshopper Manufacture, marchează revenirea „asasinului otaku” Travis Touchdown, forțat să renunțe la planurile de „pensionare” pentru a apăra din nou Santa Destroy și întreaga planetă în fața unei noi amenințări.

Remarcată grație gameplay-ului de tip hack and slash „excentric”, seria No More Heroes și-a făcut un renume pe platformele Nintendo, precedentele două jocuri fiind lansate inițial pe Wii și abia apoi portate pe Switch și PC.

De această dată, pe lângă PC și Nintendo Switch, jocul va fi disponibil și pentru consolele PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S și Xbox One.

Lansarea edițiilor No More Heroes III pentru consolele PS5, PS4, Xbox Series X|S și Xbox One, precum și pentru PC este așteptată în toamna lui 2022. Jocul este deja disponibil pe Nintendo Switch.

Sursa: XSeed Games Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News