Noi imagini sângeroase din Dead Island 2

Autor: Cosmin Aionita | 15.03.2023
Noi imagini sângeroase din Dead Island 2
Foto: Deep Silver

Deep Silver și Dambuster Studios au publicat o serie noua de imagini din Dead Island 2, zombie slasher-ul așteptat în aprilie 2023. Le puteți admira în galeria atașată, iar aici puteți viziona un întreg segment de 14 minute de gameplay spectaculos din acest joc.

Dead Island 2 imagini
Foto: Dead Island 2

În ciuda trecerii prin mâinile mai multor studiouri dezvoltatoare, Dead Island 2 păstrează formula predecesorului, propunând o combinație de action RPG și lupte împotriva hoardelor de zombies, totul redat din perspectivă first person. Totuși, al doilea joc al seriei schimbă “teatrul de operațiuni”, acțiunea urmând să aibă loc într-o versiune a orașului Los Angeles infestată de morții vii. După cum se poate vedea și în imagini, un accent deosebit va fi pus pe latura umoristică, Dead Island 2 urmând să beneficieze de mai multe personaje jucabile, fiecare cu propriile specializări și abilități.

Dead Island 2 va fi lansat 21 aprilie 2023, în ediții pentru consolele PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, dar și pentru PC, prin Epic Games Store.

Dead Island 2 imagini
Foto: Deep Silver

Sursa: Darkside of Gaming

Urmărește Go4Games.ro pe Google News