VIDEO: Gameplay extins din Dead Island 2, cu 14 minute de zombies tranșați

Autor: Cosmin Aionita | 06.03.2023
VIDEO: Gameplay extins din Dead Island 2, cu 14 minute de zombies tranșați
Foto: Deep Silver

Deep Silver și Dambuster Studios au lansat un nou clip extins de gameplay din Dead Island 2. Cele peste 14 minute de gameplay, pe care le puteți urmări în secvențele de mai jos, pun jucătorul în pielea lui Dani, unul dintre personajele jucabile din Dead Island 2, în porțiunea de început a jocului, din Bel Air, Los Angeles.

Pe parcursul acestei treceri în revistă a gameplay-ului din Dead Island 2, o putem admira pe Dani înfruntând zombies cu diferite tipuri de arme, în încercarea de a ajunge la Halperin Hotel. Pe lângă arsenalul ce poate fi personalizat în detaliu, precum și mișcările specifice fiecărui personaj jucabil, jucătorii vor avea la dispoziție și un sistem de cărți de joc, pentru a aduce gameplay-ul și mai aproape de preferințele personale.

Nu în ultimul rând, pe lângă hoardele de zombies standard (walkers, shamblers, runners), în Dead Island 2 veți mai întâlni și variante speciale ale acestora, precum grenadier walkers, sau chiar temuții Apex zombies, variante super-mutante ale morților vii, ce vor beneficia de propriile abilități speciale. Toți vor putea fi dezmembrați, despicați și făcuți franjuri cu ajutorul sistemului procedural FLESH dezvoltat pentru acest joc.

Dead Island 2 va fi lansat 21 aprilie 2023, în ediții pentru consolele PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, dar și pentru PC, prin Epic Games Store.

Sursa: GameSpot

Urmărește Go4Games.ro pe Google News