Noul episod State of Play va fi dedicat jocului Horizon Forbidden West

Autor: Cosmin Aionita | 26.05.2021
Noul episod State of Play va fi dedicat jocului Horizon Forbidden West
Foto: Sony Interactive Entertainment

Horizon Forbidden West, continuarea deosebit de apreciatului Horizon Zero Dawn, a fost dezvăluit alături de consola PlayStation 5, la evenimentul digital susținut de Sony în vara anului trecut. Apoi am aflat că studioul Guerrilla Games realizează noul joc atât pentru PS5, cât și pentru vechea generație PlayStation 4.

Acum a venit vremea să aflăm mai multe detalii despre Horizon Forbidden West, acestea urmând să fie făcute publice prin intermediul unei noi ediții a show-ului State of Play. Acest episod va fi difuzat vineri, 28 mai 2021, de la miezul nopții, și va putea fi urmărit în direct chiar aici, pe Go4Games. Noul episod va beneficia și de o numărătoare inversă/pre-show, ce va fi live pe 27 mai, începând cu ora 19:00.

Gameplay și o eventuală dată de lansare

Acest episod State of Play va avea o durată de 20 de minute, dintre care nu mai puțin de 14 minute vor fi reprezentate de gameplay din noua aventură a eroinei Aloy, capturat de pe o consolă PlayStation 5.

Pe lângă noile detalii despre joc și extrasul de gameplay, cel mai probabil vom afla și data de lansare (sau măcar o perioadă aproximativă) pentru Horizon Forbidden West, titlul fiind așteptat în cursul acestui an.

Horizon Zero Dawn este disponibil acum în ediții pentru PlayStation 4 și PC, iar Horizon Forbidden West este dezvoltat pentru consolele PlayStation 5 și PlayStation 4.

Sursa: PlayStation Blog

Urmărește Go4Games.ro pe Google News