Oficial: iată când se lansează Star Wars Jedi: Survivor. Primele secvențe de gameplay

Autor: Cosmin Aionita | 12.12.2022
Oficial: iată când se lansează Star Wars Jedi: Survivor. Primele secvențe de gameplay
Foto: Electronic Arts

Scăparea apărută pe Steam cu câteva zile înainte de ceremonia de la The Game Awards 2022 s-a dovedit a fi parțial adevărată. Astfel, după cum confirmase și Electronic Arts, pe scena de la TGA 2022 a fost prezentat un nou trailer pentru Star Wars Jedi: Survivor, realizat, în mare parte, din secvențe de gameplay, ce a dezvăluit și data de lansare a jocului. Iar aceasta are o abatere de numai o zi față de cea prezentată de leak: 17 martie 2023, fața de 16 martie, așa cum a apărut inițial pe Steam.

Realizat de aceeași echipă de la Respawn Entertainment responsabilă și pentru Star Wars Jedi: Fallen Order, Survivor va continua povestea lui Cal Kestis, la cinci ani de la evenimentele din jocul precedent al seriei. Încercând să dejoace planurile Imperiului, Cal începe să simtă presiunea și responsabilitatea ce revine singurului supraviețuitor Jedi din galaxie.

Trecut de la rangul de Padawan la cel de Cavaler Jedi, Cal va avea la dispoziție noi abilități speciale, noi echipamente, moduri inedite de a folosi Forța, precum și stiluri de luptă noi cu lightsaber-ul. Pe parcursul aventurii sale, Kestis va descoperi planete noi din galaxia Star Wars, fiecare cu propriile medii de joc, provocări și inamici noi.

Star Wars Jedi: Survivor va fi lansat pe 17 martie 2023, în versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC.

Sursa: EA Star Wars YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News