Perioadă de lansare pentru Star Wars Outlaws? Răspunsul Ubisoft

Autor: Cosmin Aionita | 03.01.2024
Perioadă de lansare pentru Star Wars Outlaws? Răspunsul Ubisoft
Foto: Ubisoft

Dezvăluit în cadrul Xbox Games Showcase din vara anului trecut, Star Wars Outlaws de la Ubisoft a impresionat, fiind primul titlu open world plasat în universul Războiului Stelelor. La acea vreme, Ubisoft a anunțat doar că jocul urmează să fie lansat în cursul anului 2024, fără a oferi mai multe detalii în acest sens.

O postare a celor de la Disney referitoare la atracțiile pe care le publicul le va putea experimenta în 2024 în parcurile de distracții ale companiei a atras atenția din nou asupra jocului Star Wars Outlaws. Astfel, conform variantei inițiale a acestui post, jocul celor de la Ubisoft ar urma să fie lansat în ultima parte a anului 2024 (“late 2024” a fost exprimarea folosită).

Totuși, contactați fiind de jurnalistul independent Stephen Totilo, reprezentanții Ubisoft au anunțat că nimic nu s-a schimbat față de comunicarea inițială, lansarea lui Star Wars Outlaws fiind în continuare planificată pentru anul calendaristic 2024, fără a fi stabilită o perioadă anume. De altfel, și postarea inițială a celor de la Disney a fost modificată pentru a reflecta poziția oficială a Ubisoft.

Dezvoltat în colaborare cu studioul Ubisoft București

Dezvoltat de studioul Massive Entertainment, în colaborare cu Ubisoft Annecy, București, Chengdu, Milan, Montpellier, Shanghai, Toronto și Paris, Star Wars Outlaws va propune o poveste originală plasată în universul Războiului Stelelor, ce va avea loc între evenimentele din The Empires Strikes Back și Return of the Jedi.

În timp ce Imperiul încearcă să stârpească definitiv Alianța Rebelilor, lumea interlopă se dezvoltă, dictând regulile în multe colțuri ale galaxiei. Jucătorii vor intra în pielea lui Kay Vess, interpretată de Humberly González, ajutată de fidelul ei partener Nix (Dee Bradley Baker). În încercarea de a dobândi fondurile necesare pentru începe o nouă viață, Kay și Nix vor îndrăzni să pună la punct unul dintre cele mai mari jafuri din regiunea Outer Rim, înfruntând astfel cele mai temute sindicate criminale ale galaxiei.

Star Wars Outlaws este așteptat pe parcursul anului 2024, în versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC, prin Ubisoft Connect.

Sursa: VG247

Urmărește Go4Games.ro pe Google News