„PowerBots RETRO”: Surpriza care apare la cerințele de sistem pentru joc

Autor: Adrian Popa | 21.09.2021
„PowerBots RETRO”: Surpriza care apare la cerințele de sistem pentru joc

Există destule jocuri video reușite care pot fi rulate fără probleme pe computere vechi sau care au caracteristici tehnice modeste. Exemple sunt „Creeper World 4” sau „Orcs Must Die 2”.

Sunt și titluri noi care nu pun accent pe grafica extraordinară. Un exemplu este „PowerBots RETRO”, care ascunde, pe Steam, o surpriză la secțiunea cerințe de sistem. Jocul, aflat în faza early access, urmează să debuteze pe piață în octombrie 2021.

„Dacă poți rula Paint, nu ar trebui să ai probleme”, ne informează dezvoltatorii. Aflăm și că PC-ul trebuie să ruleze cel puțin sistemul de operare Windows 7, să aibă 4 GB memorie RAM, procesor quad-core Intel sau AMD și spațiu de stocare liber de 100 MB. Totodată, pe computer trebuie să fie instalat Java.

În „PowerBots RETRO”, jucătorii se bat cu roboți pentru a crește în nivel și se aliază cu prieteni pentru a le veni de hac adversarilor foarte puternici. Jocul, cu grafică inspirată de titlurile de la sfârșitul anilor ’80 și începutul anilor ’90, include secțiune de chat și mod multiplayer.

Dezvoltatorul jocului este studio-ul independent Nonage.

Sursa: Reddit/r/gaming

CITEȘTE ȘI:

Cinci jocuri captivante pe care le poți juca pe laptopuri și PC-uri low-end în 2021

Cinci jocuri video populare care pot fi jucate pe PC cu grafica integrată

Un joc de PlayStation 1 a fost finalizat după 20 de ani

Urmărește Go4Games.ro pe Google News