Prince of Persia: The Sands of Time Remake a fost amânat. Când se va lansa jocul

Autor: Cosmin Aionita | 09.12.2020
Prince of Persia: The Sands of Time Remake a fost amânat. Când se va lansa jocul
Foto: Ubisoft

Din păcate, chiar dacă suntem aproape de sfârșitul acestui an, 2020 mai face încă o victimă: Ubisoft a confirmat că Prince of Persia: The Sands of Time Remake, ediția refăcută a titlului clasic din 2003, a fost amânat. Așteptat inițial pe 21 ianuarie 2021, remake-ul Prince of Persia: The Sands of Time va mai întârzia până în primăvara anului viitor, noua dată de lansare confirmată fiind 18 martie 2021.

Motivul invocat de producători pentru această amânare este cât se poate de previzibil: 2020 este un an neobișnuit, iar pandemia globală de COVID-19 impune restricții în ceea ce privește dezvoltarea jocului, precum nevoia de a lucra de acasă. Astfel, echipa dezvoltatoare are nevoie de mai mult timp pentru a finaliza proiectul. Din motive similare, cei de la Ubisoft au fost nevoiți să amâne și Far Cry 6.

Remake al primului titlu din trilogia The Sands of Time

Prince of Persia: The Sands of Time Remake se dorește a fi un remake complet al primului titlu din trilogia nisipurilor timpului, fiind construit, în colaborare, de studiourile indiene Ubisoft Pune și Ubisoft Mumbai. Jocul este refăcut de la zero, folosind motorul grafic Anvil.

Vom avea parte de aceeași poveste din jocul original, secvențele cinematice, la rândul lor, urmând să fie refăcute in întregime. De altfel, și vocile personajelor principale au fost reînregistrate complet, în procesul de modernizare fiind implicat și actorul Yuri Lowenthal, care se întoarce încă o dată în rolul prințului persan.

Pe lângă grafica actualizată, Ubisoft se laudă că și gameplay-ul va fi îmbunătățit în acest remake: camera, schema de control și luptele au fost refăcute și aduse la standardele din ziua de azi, jucătorii urmând să aibă posibilitatea de a opta între schema de control clasică și cea modernizată.

După ce a fost amânat, Prince of Persia: The Sands of Time Remake va fi lansat pe 18 martie 2021, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One și PC.

Sursa: Prince of Persia Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News