Ratchet & Clank: Rift Apart a atins stadiul Gold: jocul este finalizat și gata de lansare

Autor: Cosmin Aionita | 17.05.2021
Ratchet & Clank: Rift Apart a atins stadiul Gold: jocul este finalizat și gata de lansare
Foto: Sony Interactive Entertainment

Jocul Ratchet & Clank: Rift Apart, ce urmează să-și facă apariția în luna iunie pentru PlayStation 5, a atins stadiul Gold. Aceasta este o expresie folosită în industria jocurilor video pentru a marca momentul când dezvoltarea unui titlu a fost încheiată cu succes, discul jocului fiind trimis către fabrici pentru a fi multiplicat. Anunțul a fost făcut chiar de către Insomniac Games, echipa producătoare a jocului, prin intermediul contului oficial de Twitter al studioului.

Recent, Go4Games s-a numărat printre invitații la un eveniment digital de preview pentru jocul Ratchet & Clank: Rift Apart, pe parcursul căruia am avut ocazia de a urmări o demonstrație extinsă de gameplay, dar și de a participa la discuții alături de producători. Impresiile noastre le puteți găsi în preview-ul nostru exclusiv pentru Ratchet & Clank: Rift Apart.

Jocul își propune să evidențieze ce are mai bun consola PS5

Ratchet & Clank: Rift Apart a fost gândit drept o nouă aventură, de sine stătătoare, în cadrul acestei serii. Astfel, povestea va putea fi înțeleasă și de începători, dar va include și elemente familiare pentru veteranii acestei serii. În Rift Apart, maleficul Dr. Nefarious folosește un dispozitiv capabil să deschidă portaluri către dimensiuni alternative, în căutarea unei lumi unde și el poate ieși victorios.

Eroii Ratchet și Clank sunt despărțiți, iar, în încercarea lor de a se reuni, o vor întâlni pe Rivet, o nouă războinică din rasa Lombax, vor explora locații noi (dar și unele cunoscute!) și vor avea la dispoziție un arsenal mai variat și trăsnit ca niciodată.

Ratchet & Clank: Rift Apart a fost construit de la zero pentru noua generație de console PlayStation 5, jocul urmând să beneficieze de efecte de reflexie realizate cu ajutorul tehnologiei Ray Tracing, de timpi de încărcare foarte rapizi, posibili grație SSD-ului next-gen folosit de PS5, de un mod de redare cu framerate de 60fps, dar și de suport pentru feedback-ul haptic și triggerele rezistive caracteristice controller-ului DualSense.

Ratchet & Clank: Rift Apart va fi lansat pe 11 iunie 2021, în exclusivitate pentru PlayStation 5.

Sursa: Insomniac Games Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News