Sekiro: Shadows Die Twice va primi conținut nou printr-un update gratuit

Autor: Cosmin Aionita | 30.07.2020
Sekiro: Shadows Die Twice va primi conținut nou printr-un update gratuit

Activision și studioul From Software au anunțat că Sekiro: Shadows Die Twice, necruțătorul joc de acțiune din primăvara anului trecut, a înregistrat vânzări de peste cinci milioane de exemplare, urmând să fie lansat și pentru Google Stadia în toamna acestui an. Cu această ocazie, Sekiro: Shadows Die Twice va primi și conținut nou prin intermediul unui update gratuit.

O nouă provocare: reluarea bătăliilor cu boșii din joc

Grație acestui update, prin intermediul Sculptor’s Idols, jucătorii vor putea accesa o nouă opțiune: Reflections of Strength, posibilitatea de a relua bătăliile cu boșii deja învinși.

Acestea vor servi însă doar ca antrenament pentru adevărata provocare: Gauntlets of Strength, challenge-uri împotriva acestor boși în care personajul principal nu are decât o singură “viață”. Dacă mori, trebuie să o iei de la început din nou.

Noi costume pentru erou

Update-ul pentru Sekiro: Shadows Die Twice va aduce și câteva costume suplimentare pentru eroul principal din joc. Este vorba despre trei astfel de veșminte noi, ce vor include modelele Tengu and Old Ashina Shinobi.

Două dintre aceste costume trebuie deblocate prin intermediul Gauntlets of Strength, în timp ce al treilea va deveni accesibil odată cu terminarea jocului. Toate aceste costume vor avea un rol pur cosmetic, fără a afecta gameplay-ul în vreun fel.

Sekiro conținut gratuit

Înregistrări ale mișcărilor spectaculoase

O a treia opțiune ca va fi introdusă de acest update este reprezentată de Remnants. Este vorba despre posibilitatea de a înregistra nu mai puțin de 30 de secunde din mișcările executate de jucător (ce va fi disponibilă imediat după parcurgerea tutorialului) și să le partajeze cu comunitatea, alături de un mesaj scris.

Fie că este vorba despre executarea unei manevre speciale sau de doborârea unui inamic, aceste înregistrări pot ajuta jucătorii noi să treacă peste unele dintre obstacolele jocului. Dacă un astfel de Remnant este urmărit și primește un like, autorul va primi înapoi întreaga rezervă de viață a personajului său.

Tot acest conținut nou pentru Sekiro: Shadows Die Twice va fi disponibil, prin intermediul unui update gratuit, începând cu 29 octombrie 2020, atunci când jocul celor de la From Software va fi lansat și pe Google Stadia. Până atunci, Sekiro: Shadows Die Twice este disponibil pentru PlayStation 4, Xbox One și PC, prin Steam.

Sekiro conținut gratuit

Sursa: Activision

Urmărește Go4Games.ro pe Google News