Sifu – acțiune și arte marțiale, într-un nou joc ce apare anul acesta

Autor: Cosmin Aionita | 01.03.2021
Sifu – acțiune și arte marțiale, într-un nou joc ce apare anul acesta

Studioul Sloclap, producătorii din spatele jocului Absolver, s-au folosit de cel mai recent episod State of Play pentru a dezvălui Sifu, un nou titlu de acțiune cu arte marțiale, programat pentru toamna acestui an pe PlayStation 5, PlayStation 4 și PC (prin Epic Games Store).

Răzbunare în stil Kung Fu

Sifu va spune povestea unui tânăr practicant de Kung Fu, ce și-a petrecut întreaga viață antrenându-se pentru a se răzbuna pe ucigașii familiei sale. Pe parcursul jocului, în decorul exotic al unui oraș chinezesc fictiv, acesta îi va vâna pe asasini unul câte unul, ajutat fiind de abilitățile sale în privința artelor marțiale, dar și de o amuletă magică. Grație acesteia, eroul poate reveni la viață după ce este doborât; utilizarea amuletei are însă și consecințe grave: fiecare reînviere îl va îmbătrâni pe protagonist, periclitându-i astfel misiunea de răzbunare.

sifu

În privința luptelor propriu-zise, producătorii promit un stil de gameplay ce va combina elemente împrumutate atât din beat’em up-urile clasice, cât și din jocurile de acțiune de tip Devil May Cry sau Bayonetta. Stilul artistic parcă desenat de mână și paleta de culori mohorâte plătesc tribut filmelor clasice de arte marțiale din care jocul se inspiră.

Sifu va prezenta o aventură exclusiv single player și își va face apariția în toamna anului 2021, în versiuni pentru consolele PlayStation 5 și PlayStation 4, precum și pentru PC (prin intermediul Epic Games Store).

sifu

Sursa: All Games Delta

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

Urmărește Go4Games.ro pe Google News