Suicide Squad: Kill the Justice League, noul joc de la realizatorii seriei Batman: Arkham

Autor: Cosmin Aionita | 24.08.2020
Suicide Squad: Kill the Justice League, noul joc de la realizatorii seriei Batman: Arkham
Foto: Warner Bros. Games

Warner Bros. Interactive Entertainment, alături de DC Comics, au continuat seria dezvăluirilor, prezentând în mod oficial noul joc Suicide Squad. Cu denumirea completă Suicide Squad: Kill the Justice League, acesta reprezintă noua creație a studioului Rocksteady, responsabil pentru trilogia jocurilor Batman: Arkham (Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City, Batman: Arkham Knight).

Se pare că studiourile celor de la WB Games au o nouă directiva, cea de a crea titluri multiplayer co-op: după ce a fost confirmat că proaspăt anunțatul Gotham Knights va putea fi jucat cooperativ de către două persoane, Suicide Squad se alătură acestui trend. Noul joc de la Rocksteady a fost conceput pentru a fi abordat fie multiplayer co-op cu până la patru jucători, fie single player, utilizatorul având posibilitatea de a comuta între cei patru eroi jucabili după cum dorește.

Răufăcători vs. supereroi

Și pentru că tot am ajuns la capitolul personajelor jucabile, în Suicide Squad: Kill the Justice League vom putea alege dintre cei patru răufăcători recrutați de Amanda Waller în Task Force X: Harley Quinn (Dr. Harleen Quinzel), Deadshot (Floyd Lawton), Captain Boomerang (Digger Harkness) și King Shark (Nanaue), fie cu propriile abilități și seturi de mișcări speciale. Nu vor lipsi nici skill-urile aferente fiecărui personaj, dar nici posibilitatea de a folosi și personaliza mai multe tipuri de arme.

Vom avea parte de un fir narativ original, plasat în universul DC: cei patru membri ai Task Force X vor explora o versiune open world a orașului Metropolis, cu o misiune aproape imposibilă. Pentru a salva planeta, Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang și King Shark vor avea de înfruntat cei mai faimoși supereroi din universul DC Comics, dintre care nu va lipsi Superman, după cum puteți vedea și în trailer-ul oficial al jocului.

Suicide Squad: Kill the Justice League urmează să fie lansat în 2022, fiind conceput pentru PlayStation 5, Xbox Series X și PC.

Suicide Squad Kill the Justice League

Sursa: All Games Delta

Urmărește Go4Games.ro pe Google News