The Last of Us Part I – dezvoltarea remake-ului a fost finalizată cu succes

Autor: Cosmin Aionita | 12.07.2022
The Last of Us Part I – dezvoltarea remake-ului a fost finalizată cu succes
Foto: Sony Interactive Entertainment

Echipa Naughty Dog a anunțat, prin intermediul conturilor oficiale de social media ale studioului, că dezvoltarea lui The Last of Us Part I, remake-ul primului titlu din această serie, a fost finalizată, atingând stadiul Gold. Astfel, jocul este pregătit pentru lansarea din 9 septembrie 2022.

Este vorba despre un remake al primului joc din serie, realizat de această dată cu ajutorul tehnologiei modernă folosită de The Last of Us Part II. Dezvoltat special pentru PlayStation 5 și PC, această nouă versiune promite gameplay actualizat, o schemă de control îmbunătățită, opțiuni de accesibilitate extinse, Naugthy Dog promițând că atât efectele grafice, cât și explorarea și luptele au fost îmbunătățite sever.

Part I va include componentele single player din jocul original, cât și din expansion-ul acestuia Left Behind, precum și suport pentru facilitățile oferite de consola PlayStation 5, precum audio 3D, feedback haptic și triggerele rezistive caracteristice controllerelor DualSense.

The Last of Us Part I va fi lansat pe 2 septembrie 2022 pentru PlayStation 5. O versiune de PC se află în dezvoltare și va fi disponibilă la o dată ulterioară.

Sursa: Naugty Dog Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News