The Last of Us Part II a primit update pentru PS5! Ce îmbunătățiri aduce patch-ul

Autor: Cosmin Aionita | 20.05.2021
The Last of Us Part II a primit update pentru PS5! Ce îmbunătățiri aduce patch-ul
Foto: Sony Interactive Entertainment

Consola PlayStation 5 include funcționalitatea de backwards compatibility, prin intermediul căreia PS5 poate rula și majoritatea covârșitoare a jocurilor de PS4. Mai mult, cei de la Sony au acordat o anumită atenție titlurilor exclusive importante pentru PlayStation 4, care au primit update-uri ce le permit să ruleze în condiții mai bune pe PS5. Spre exemplu, titluri precum Days Gone, Ghost of Tsushima sau God of War au primit actualizări pentru a rula cu un framerate de 60 de cadre pe secundă pe PlayStation 5.

Această listă tocmai a fost îmbogățită cu The Last of Us Part II, unul dintre cele mai apreciate, dar și controversate, jocuri ale anului trecut. Noul update pentru The Last of Us Part II, disponibil chiar acum, adaugă o nouă opțiune în meniul jocului, atunci când acesta este rulat pe o consolă PlayStation 5: posibilitatea de a alege o ținta de framerate de 30 sau 60fps. Pe lângă framerate-ul îmbunătățit, versiunea de PS5 beneficiază de aceeași rezolutie precum cea de PS4 Pro (1440p upscalat la 4K), dar și de timpi de încărcare mai rapizi.

Peste 300 de distincții Game of the Year

În ciuda protestelor venite dinspre o tabără de jucători nemulțumiți de direcția în care a mers povestea jocului, The Last of Us Part II s-a dovedit a fi un succes de proporții pentru Sony, vânzările bune fiind complementate de cele peste 300 de distincții de Joc al Anului 2020 pe care titlul celor de la Naughty Dog le-a primit din partea publicațiilor de profil.

Spre exemplu, The Last of Us Part II a câștigat titlul de Game of the Year în cadrul premiilor The Game Awards 2020, dar și distincția de “Realizarea Anului” în lista noastră dedicată Jocurilor anului 2020.

The Last of Us Part II este disponibil acum, în exclusivitate pentru PlayStation 4, și beneficiază de un update ce oferă performanță sporită atunci când jocul este rulat pe PlayStation 5. Cei de la Naughty Dog vor continua dezvoltarea de proiecte noi pentru PS5.

Sursa: PlayStation Blog

Urmărește Go4Games.ro pe Google News