The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom este continuarea lui Breath of the Wild. Când va fi lansat jocul

Autor: Cosmin Aionita | 14.09.2022
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom este continuarea lui Breath of the Wild. Când va fi lansat jocul
Foto: Nintendo

Cel mai recent episod Nintendo Direct a răspuns unora dintre cele mai arzătoare întrebări ale fanilor. Pentru început, am aflat cum se va numi mult-așteptata continuare a popularului The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Dacă până acum Nintendo a folosit numai titulatura de „continuare a lui Breath of the Wild”, cel mai recent trailer, pe care îl puteți viziona în continuare, a dezvăluit, în sfârșit, denumirea oficială a jocului: The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom.

Mai mult, am primit și data oficială de lansare: The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom va fi disponibil începând cu 12 mai 2023, în exclusivitate pentru Nintendo Switch.

Tears of the Kingdom fusese amânat până în 2023

Vestea vine după ce jocul urma să fie lansat inițial în cursul acestui an, dar a fost reprogramat pentru primăvara anului 2023.

După spusele producătorilor, decizia de a-l amâna a fost luată pentru ca echipa realizatoare să aibă timpul necesar pentru a face experiența de gameplay cu adevărat specială. Spre deosebire de Breath of the Wild, The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom promite să extindă acțiunea de la sol către înaltul cerurilor, pregătindu-se să prezinte un tărâm Hyrule mai bogat și variat ca niciodată.

Așadar, The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom va fi lansat pe 12 mai 2023, în exclusivitate pentru Nintendo Switch.

Sursa: Nintendo YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News