The Lord of the Rings: Gollum are dată de lansare! Când îl vom putea juca

Autor: Cosmin Aionita | 25.05.2022
The Lord of the Rings: Gollum are dată de lansare! Când îl vom putea juca
Foto: Nacon / Daedalic Entertainment

Prin intermediul contului oficial de Twitter al jocului, Nacom și studioul Daedalic Entertainment au dezvăluit data de lansare pentru The Lord of the Rings: Gollum. Astfel, jocul va fi disponibil începând cu 1 septembrie 2022. Am primit de asemenea și un nou artwork oficial, însă fără capturi de ecran noi sau vreun trailer proaspăt.

De asemenea, proaspăt dezvăluită data de lansare este valabilă pentru edițiile dedicate consolelor tradiționale – PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One – și pentru versiunea de PC. Ediția pentru Nintendo Switch va fi disponibilă la o dată ulterioară.

Noul joc va rămâne fidel poveștii autorului J.R.R Tolkien, dar va prezenta viziunea proprie a celor de la Daedalic Entertainment asupra universului The Lord of The Rings și asupra personajului central Gollum. Recent, publisher-ul Nacon a anunțat că a achiziționat studioul Daedalic Entertainment.

The Lord of the Rings: Gollum urmează să aibă lansarea pe 1 septembrie 2022, în ediții pentru consolele PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, dar și pentru PC. Versiunea pentru Nintendo Switch va mai întârzia.

Sursa: The Lord of The Rings: Gollum Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News