Totul despre Forspoken, jocul ce va fi lansat în 2023 pentru PS5 și PC

Autor: Cosmin Aionita | 25.08.2022
Totul despre Forspoken, jocul ce va fi lansat în 2023 pentru PS5 și PC
Foto: Square Enix

Cu ocazia Gamescom 2022, Square Enix și Luminous Productions au publicat un nou trailer extins pentru jocul Forspoken. Pe parcursul a mai bine de zece minute de secvențe de gameplay sunt trecute în revistă mai multe aspecte ale jocului, precum povestea din spatele personajului principal, teritoriile necunoscute cu care trebuie să se familiarizeze, istoria și amenințările ce plutesc asupra acestora, abilitățile speciale și inamicii împotriva cărora vor putea fi acestea folosite etc.

Forspoken o are în prim plan pe Frey Holland, o tânără ce își descoperă abilitățile magice și învață să le utilizeze pentru a supraviețui în tărâmul Athia, pe cât de fascinant, pe atât de periculos. Rolul protagonistei este interpretat de Ella Balinska, actriță cunoscută mai ales pentru apariția din varianta 2019 a filmului Charlie’s Angels.

Pe parcursul jocului, Frey va explora o lume necunoscută, plină de pericole, pentru a descoperi misterul adăpostit de tărâmul Athia. Conform declarațiilor venite din partea producătorilor, Forspoken este un joc gândit din start pentru generația actuală de console PlayStation 5, fiind conceput pentru a evidenția atât creativitatea echipei realizatoare, cât și tehnologiile moderne.

Lansarea lui Forspoken este programată pentru 24 ianuarie 2023, jocul fiind așteptat în versiuni pentru PlayStation 5 și PC.

Sursa: PlayStation YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News