Trek To Yomi va fi lansat și pentru Nintendo Switch

Autor: Cosmin Aionita | 24.01.2023
Trek To Yomi va fi lansat și pentru Nintendo Switch
Foto: Devolver Digital

Publisher-ul Devolver Digital și a studioul Flying Wild Hog au confirmat că Trek To Yomi, jocul lansat anul trecut pe PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One și PC, urmează să își facă apariția și într-o versiune pentru Nintendo Switch. Versiunea pentru consola hibrid a celor de la Nintendo va fi disponibilă începând cu 30 ianuarie 2023.

Rezultat din parteneriatul creativ dintre Leonard Menchiari (The Eternal Castle) și studioul Flying Wild Hog (seria modernă Shadow Warrior), Trek To Yomi este descris drept un joc action/adventure cinematic.

Povestea se învârte în jurul unui tânăr luptător, care jură, în fața maestrului său aflat pe moarte, că va apăra orașul și populația acestuia împotriva tuturor amenințărilor. Pentru a-și respecta promisiunea, tânărul samurai va trebui să călătorească “dincolo de viață și moarte”.

Trek To Yomi va fi lansat pe Nintendo Switch pe 30 ianuarie 2023 si va putea fi achiziționat la un preț echivalent cu 19,99€. Jocul este deja disponibil pe PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One și PC.

Sursa: Devolver Digital

Urmărește Go4Games.ro pe Google News